Verhalen

Ouderlijk gevecht tegen Jeugdzorg

https://www.eenvandaag.nl/v/94141

Als mensen eenmaal in de molen verzeild zijn geraakt van de Jeugdzorg dan is het voor de meesten een helse klus er weer uit te komen. Dat zegt voormalig kinderrechter Doek. Ouders van wie de kinderen ooit onder toezicht van Jeugdzorg zijn gekomen krijgen het vrijwel niet meer voor elkaar hun kinderen terug te krijgen.

In EĆ©nVandaag het verhaal van twee moeders en hun strijd tegen Jeugdzorg.

sitestat

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Goedenmiddag,

    het klopt helemaal!!! Ik vecht al anderhalf jaar om mijn zoontje terug te krijgen…Het probleem is dat ik als moeder van mijn zoontje slecht wordt behandeld door de medewerker van jeugdzorg en aan mijn zoontje verteld dat mama slecht is en niet mee werkt…en dat hij nooit meer naar mama mag gaan…Hoe durf je.
    Ik heb mijn kinderen nooit geslagen, gebruik geen drugs en alcohol…
    Ik heb een hele slechte periode gehad, vechtscheiding, overlijden zus, op straat geleefd, dat je je zo machteloos voelt …ik heb 1 ding gezegd dat ik erg ziek was en daar heb ik mijn ex man en kids pijn gedaan…Maar is echt uit machteloosheid en heb er ontzettend spijt van. Ik ben toen van huis weggelopen met een brief achtergelaten dat mama even voor haarzelf moest gaan zorgen om weer de sterke moeder te worden…Mijn ex man gaf aan iedereen aan dat ik zelfmoord wilde plegen…Echt niet, zou ik ook nooit doen…Ik hou van mijn kinderen en zal vechten tot mijn laatste adem.
    De enigste wat ik wil is mijn zoontje bij mij voor altijd en stabiele leven voor hem …In die anderhaf jaar tijd is hij 3x verhuisd, dus 3x verschillende school!!! Is dat gezond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button