Verhalen

Hoe scholen je leven ondersteboven keren tegenwoordig

Het houd niet op!!

32

Een 18 jarige zit met zich zelf in de knoop, op Landstede Zwolle lopen schoolzaken niet lekker, regelmatig afwezig op school, ze krijgt gesprekken op school, officiële waarschuwing ivm schoolverzuim. Deze 18 jarige wordt door coach van Landstede gedwongen om een afspraak te maken met wijkteam “Samen doen”, ouders zijn niet op de hoogte. Ouders weten van problemen en hebben deze 18 jarige geadviseerd om afspraak te maken met psycholoog.

Tijdens de vakantie komt iemand van wijkteam “Samen doen” thuis langs, ouders zijn op vakantie en hebben geen toestemming gegeven voor bezoek aan/in huis.
De maatschappelijke werker van school stuurt een verslag zonder toestemming van 18 jarige en ouders, door na wijkteam “‘Samen Doen

Ouders hebben zeer slechte ervaring met jeugdzorg gehad en zijn los van jeugdzorg. Is dit het begin van nieuw ervaring van jeugdzorg?
Vandaag gaan er brieven uit na directie van Landstede Zwolle, maatschappelijke werker vd Kern en wijkteam Samen doen.
Dossier opvragen en meteen orde op zaken stellen.

https://www.facebook.com/stopjeugdzorg

Ook scholen doen aangifte bij het AMK, zeker valse meldingen als zij er maar goed vanaf komen immers?
Geen aanrader om als school zo met ouders en leerlingen om te gaan.

Die school heeft vaker problemen blijkbaar…
https://www.mijnz.nl/#!2443/Rechtszaak-om-vrijwillige-bijdrage
https://www.destentor.nl/regio/zwolle/bedrijf-voelt-zich-gedumpt-door-landstede-in-zwolle-1.4872708
https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?f=84&t=97512
https://forum.fok.nl/topic/36755
https://www.nujij.nl/algemeen/diplomafraude-roc-landstede-zwolle.12552241.lynkx

Gewaarschuwde ouders tellen voor twee! Of vier.

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Een 18-jarige is voor de wet volwassen. Je hebt geen kwalificatieplicht meer en bent ook niet meer leerplichtig. Een officiële waarschuwing i.v.m. schoolverzuim is een laffe poging een 18-jarige te dwingen, maar niet te hoeven kijken wat deze nodig heeft. Jeugdzorg is verder uitgespeeld, OTS en UHP kunnen niet meer gebeuren. Ze kunnen wel mensen op je dak sturen, maar die hoef je niet binnen te laten en die hebben geen bevoegdheden. Hier merk je direct ook wat voor gebrek aan professionaliteit er is, door verslagen zonder meer door te sturen. Schrijf een brief waarin je duidelijk stelt wat je wilt en ik hoop dat je iemand kent met wie je kunt praten, zonder dat deze vertrouwelijke informatie onmiddellijk doorspeelt aan Jan en alleman, om erachter te komen wat je zelf wilt. Vertrouw op jezelf, ieder mens is sterk genoeg om zijn eigen keuzes te kunnen maken, ook jij. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button