Verhalen

Als hulpverlening niet gewenst is (En onnodig)

Als hulpverlening niet gewenst is

tumblr_np2q5imgjp1qj4315o1_500

Ingezonden door Hans op 24 december 2014. Dit is de allereerste keer dat ik met mijn verhaal ‘openbaar’ ga. Ik zal proberen het kort en kernachtig te melden.

Vanwege perverse scoringsdriften van een gefrustreerde schoolmaatschappelijk werkster (middelbare school), die mijn dochter ‘apart’ nam om haar uit te horen over mij (de vader) omdat het puberkind boos was op mij (niet naar school willen fietsen en opgehaald wenste te worden), werden wij ouders ‘op het matje’ geroepen.

Ik gaf die smw-ster direct aan om te stoppen met haar handelen (we kwamen er pas na enige verhoorsessies van mijn kind achter). Vervolgens werden we onder druk gezet om hulp te aanvaarden. Helaas was er al een ‘dossier’ waarin die smw-ster optekende het verhaal van een stoeipartij met mijn kind hier bij ons thuis waarbij mijn kind haar vertelde dat ze die niet leuk vond.

Omdat de chantage van de smw-ster niet aansloeg bij ons (ze dreigde het uit handen te geven naar BJZ (bureau jeugdzorg), heeft ze dit daadwerkelijk gedaan onder de noemer: ‘meldcode kindermishandeling’! We werden bestookt met ‘uitnodigingen’ en dreigbrieven (wij gaven geen reactie). AMK (advies en meldpunt kindermishandeling) werd op ons losgelaten (wij gaven geen reactie).

Op 7-2-12 ben ik zonder aanleiding (ik verzette me niet maar was wél overstuur) met GROF geweld door een 4 koppig politie team uit ons huis gesleurd. Mijn overige gezinsleden (vrouw en 2 kinderen) fináál overstuur achterlatend, waarbij het één van de agenten ook nog behaagde om mijn vrouw te dreigen de voordeur in te schoppen als ze niet 123 een ID van mij overhandigde (ze had de deur intussen dichtgemaakt).

Twee nachten en dagen heb ik opgesloten gezeten in het bureau. van de aangiftes (jawel, het waren er intussen 2!) kindermishandeling en bedreiging van een AMK medewerkster, was na onderzoek niets gebleken. De dreun die ik, samen met mijn vrouw en kinderen daarmee heb opgelopen, is allesvernietigend geweest. De misdrijven die de politie tegen ons gepleegd heeft, zijn amper te beschrijven! Ik noem er een paar:

– Onrechtmatige aanhouding (door advocaat ontdekt)
– Valsheid in geschrifte
– Aanranden van ambtseed/ambtsbelofte
– Mishandelen bij aanhouding
– Folteren bij het ‘transport’ naar bureau. Dit vergt enige uitleg, ik heb reuma en gilde van de pijn bij het boeien aan de deur. Ik kon mijn armen niet op de rug krijgen, die werden met grof geweld op mijn rug gebogen, dusdanig dat ik vanwege het trauma neerging. Een half uur naar het bureau werd ik zo vervoerd, hoewel ik zelfs sméékte om mijn handen vóór mijn lichaam te boeien.
– Onrechtmatig onderzoek naar huiselijk geweld. (bij kindermishandeling vindt er meestal ook HG plaats, werd er gesteld)
– Onthouden van een arts op 1e verzoek in bureau
– Toebrengen van blijven fysiek letsel (enkel daarvoor die advocaat)
– De meest fantastische leugens optekenen in hun PV van aanhouding en verder.

De SMW-ster mocht aansluitend het veld ruimen, een schrale troost. Nu ben ik, ook in naam van mijn gezin, de verantwoordelijken d.m.v. aangiftes ter verantwoording aan het roepen. Dat brengt ons in het volgende drama:

De misdrijven die door politie en openbaar ministerie tegen ons gepleegd worden! echter zijn deze nu van juridische aard. Een advocaat ter zake deze aangiftes is onbetaalbaar. Dat is bekend bij politie en OM, dusdanig dat ze mij (met name) afzeiken. Tot in de hoogste regionen bij politie en OM zijn ze door en door corrupt, dát is de conclusie.

U gelooft mij niet? Alles wat ik hiervoor in vogelvlucht geschreven heb, heb ik op papier. Lees mijn boek straks maar die ik daarover aan het schrijven ben. Titel: “als hulpverlening níét gewenst is”!

Met vriendelijke groet,
Hans

Hartelijk dank voor je reactie op mijn ervaringen met vals beschuldigd worden. Je weet inderdaad pas wat het met je doet als je het zelf meemaakt.

Na jouw ontluisterende verhaal te hebben gelezen word ik andermaal bevestigd in de lafhartige arrogantie van de macht. Ik zou bijna zeggen: dien een klacht in bij de Nationale Ombudsman, maar dat heeft zoals je reeds gelezen hebt absoluut geen zin. Al die lui (OM, politie, justitie etc…) houden elkaar tot in de hoogste regionen zonder enige uitzondering (inclusief de Ombudsman) de handen boven elkaars hooghartige hoofden. Het enige dat mogelijk helpt is er via deze site ruchtbaarheid aan geven en ik moedig je uiteraard aan om dat boek ‘Als hulpverlening niet gewenst is!’ af te schrijven en te publiceren. Presenteer het openlijk in de media!

Als je tegenwoordig een hekel aan iemand hebt en hopeloos gefrustreerd bent, dan doe je ‘gewoon eventjes’ een melding over vermeende kindermishandeling of kinderporno en de politie en justitie doen de rest. Succes verzekerd voor de melder!’ Ik ken dat gevoel als geen ander. Je staat zo moederziel alleen, en alsof dat nog niet genoeg is word jij als aantoonbaar slachtoffer ook nog eens als de veroorzaker van alle ellende aangewezen. Het is de wereld op zijn kop. Wat krom is is recht en wat recht is is in wezen zo krom als een hoepel. Om mijn lijfspreuk van de controversiële
professor Friedrich Weinreb nog eens van stal te halen: ‘Verreweg de meeste mensen blijven tot het bittere einde geloven in de fictie van de legaliteit, in plaats van in de realiteit van de illegaliteit.’ Al die ambtelijke instanties zijn in feite criminele organisaties.

Ik roep nogmaals iedereen op die ook ooit vals beschuldigd is om hun verhaal op deze website te publiceren! Hoe meer mensen dergelijke misdadige praktijken melden, des te slagvaardiger we ‘tegen beter weten in’ misschien toch kunnen we zijn. Stuur mensen die je kent de link van deze site en vertel het door.

Groet,

Pieter Bliek

 

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. De auteur van dit bericht ligt al vele jaren overhoop met de theemutsenclub van het AMK-Veilig thuis, MEE, GGD/CJG, de Raad voor de Kinderbescherming en de bedenkers van de Rotterdamsemeldcode die zich zorgprofessional noemen. Bovenal ben ik de vader van het Haringvlietmeisje (het internet staat er vol mee) Het Haringvlietmeisje deed 2 pogingen tot zelfmoord omdat zij geheel ten onrechte te maken had gekregen met een VOTS. Vooraf gingen valse zorgmeldingen welke afkomstig waren van een school voor zieke kinderen welke beter te beschrijven is als ziekeschool voor kinderen. De uiteindelijke melding bij het AMK werd gedaan door Stichting Bestuur Onderwijs Rotterdam. Ik wist als geen ander dat BOOR (een semi gemeenteinstelling van de gemeente Rotterdam corrupt was!! Omdat ik als auteur op de internetsite www,medicasterplein.nl in grote lijnen de opgedane ervaringen had neergezet werd ontving ik een dagvaarding voor een kortgeding dat natuurlijk door mij werd verloren. Er werd o.a. gevorderd dat ik de internetsite direkt diende te verwijderen maar in daarvan zette ik met het Haringvlietmeisje steeds meer op de site wat leidde tot verbeurdverklaringen welke op een gegeven moment 130.000 euro bedroegen. Tussentijds kwamen er ook onderzoeken door justitie op gang naar de handel en wandel van BOOR en haar bestuurders, die leidde er uiteindelijk toe dat er een miljoenenfraude werd ontdekt. De directeur van BOOR ontkende steeds alles en deed dat zelfs op TV-Rijnmond terwijl het juist deze directeur was die later ontmaskerd werd als fraudeur!! Nadat de gemeente Rotterdam nogmaals zeer indringend door mij werd benaderd verdween ook de 130.000 euro aan verbeurdverklaringen. Zoals dat overal her en der wordt gemeld is niemand aansprakelijk voor gemaakte fouten. De Rotterdamse Meldcode is de oorzaak van een boel ellende en is bedacht door pseudopathische imbecielen. Protocollen en gedragsregels worden ontworpen door zorgprofessionals die vooral een goed gevulde portemonnee hebben. Het van evident belang dat een ieder weet dat ik geen kinderen meer heb in de leeftijd onder de 18 jaar en vanuit die situatie tot de ontdekking ben gekomen dat jeudigen die inmiddels volwassen zijn geworden jeugdzorg kunnen overspoelen met schadeclaims voor onterechte behandelingen. Als auteur heb ik geen belang meer in schadevergoeding ik weet dat de methode die door ons op de andere internetsite rtdcs.nl (aanrader) feitelijk waterdicht is om jeugdzorg vleugellam te maken.
    Het wordt tijd de zorgproffesionals zich eens gaan realiseren dat zij bij fouten de jeugdige en diens ouders uit eigen beweging schadeloos zouden moeten stellen. Het zal echter een lange weg zijn! Doe uw voordeel; met de tips op beide sites om jeugdzorg de wind uit de zeilen te nemen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button