Uw verhaal

Hun doen GEEN waarheidsvinding

BJZ is een Gecertificeerde instelling. Hun doen GEEN waarheidsvinding.
Ik weet hoe het is om vals beschuldigd te worden van iets wat niet waar is.
Kinderechters doen GEEN waarheidsvinding.
Door dat zij geen waarheidsvinding doen. Weten zij niet eens als het wel klopt. Waardoor zij kinderen weghalen bij goeie ouders.Voor iedereen is de situatie anders.
Ouders die ruzie en geweld gebruiken tegen elkaar waar kinderen bij zijn geen goed voorbeeld.
BJZ is voor sommige kinderen een redding als het thuis echt niet goed gaat.
Sommige gezinsvoogden zijn wel goed en rechtvaardig. Ik ken er een paar die wel handelen in belang van de kinderen.
Ik heb zelf problemen gehad met BJZ zij hebben mijn kind uithuis geplaatst. Ik werd beschuldigd van het gebruiken van hard drugs. En een paar week na de uithuisplaatsing had ik een IQ test gedaan in opdracht van BJZ. Daar uit kwam dat ik een IQ zou hebben van 64. Waardoor ik helemaal een ongeschikte ouder werd.In eind 2014 ben ik gevlucht naar geheime locatie met mijn zoontje. Na meerdere telefonisch gesprekken met mijn Gezinsvoogd werd ik ineens gelooft. En mocht ineens mijn zoontje bij mij blijven wonen in Breda. Mijn Gezinsvoogd komt wekelijks op afspraak bij mij thuis om te kijken hoe het met ons gaat,, Ik werk alleen met haar samen niet met andere Hulpverleners.
https://m.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Inderdaad. Het word tijd dat ze aan waarheidsbevinding doen. In 2014 heeft de Nationale Ombudsman een rechtszaak aangespannen tegen Jeugdzorg vanwege niet doen aan waarheidsbevinding. De Nationale Ombudsman werd in het gelijk gesteld. Waarom verschuilen ze zich hier nog steeds achter , Volgens een advocaat Jeugdrecht moeten ze dat wel degelijk doen. Hoe kan het dan in vredesnaam waarom dit recht met voeten word getreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button