Uw verhaal

Grootouders kleinzoon

Wij als grootouders van een hele lieve  jongen willen u vragen om eens te kijken naar de misstanden in Nederland. Nederland  loopt altijd voorop als het om de veroordeling  gaat van het schenden van de rechten van de mens  in andere landen. Maar men is zó blind voor het grote onrecht dat in Nederland plaatsvindt en een dagelijks leed veroorzaakt in duizenden levens van kinderen, ouders en grootouders.

Wellicht denkt u dat dit geen politieke aangelegenheid is, maar niets is minder waar. Juist de politiek zou zich daar eens mee bezig moeten gaan houden, omdat het schandelijk is dat er een organisatie in Nederland  bestaat die het alleenrecht lijkt te hebben om naar believen  te handelen en onschuldige kinderen te kunnen behandelen zoals zij nu doet.

Wij spreken uit eigen ervaring. Als grootouders. Bureau Jeugdzorg Nederland liegt, bedriegt vervalst  en handelt naar believen en er is niemand in de politiek die zegt  “STOP!”.

Wij  hebben een hele lieve kleinzoon, B… C. Wij waren zijn mede opvoeders. Omdat zijn moeder  Borderline heeft en labiel is kon zij de opvoeding niet altijd aan.

Ze heeft hem toen in een  vlaag  bij jeugdzorg op de stoep gezet. Barak, in zijn nood, belt diegenen die hij liefheeft en die hij vertrouwt en van wie hij weet dat ze hem zeer liefhebben. En dan komt plotseling Jeugdzorg Nederland in je leven. Je bent 60 jaar en hebt een blanco strafblad, zelfs nog nooit een bekeuring gehad. Je leeft volgens  normen en waarden gegrond op je geloof, het joodse geloof, en plotseling wordt je leven en dat van je  kleinzoon een hel. Woorden worden verkeerd uitgelegd en er worden tot het absurde toe eisen gesteld.

Je geloof  word belachelijk gemaakt  en in de papieren, waarin ze dingen opschrijven liegen ze, ze geven hun eigen draai eraan, ze doen niet aan waarheidsvinding. We hebben 15 maanden gestreden en 6 rechtszittingen gehad. Maar jeugdzorg had hem al van moeder gekregen en het geld dat het oplevert laten ze niet zomaar schieten en daarvoor liegen ze. Valsheid in geschrifte, vernedering en tot slot   ontvoering  van Barak met behulp van de politie. B… zit nu in een tehuis. Hij is 14 jaar oud, zit daar nu 6 maanden. Hij mag niet bellen, niet chatten, totaal geen contact met de familie hebben. Hij moet onthechten, noemt jeugdzorg dat – van zijn opa en oma, zijn cultuur, zijn vrienden, van alles wat hem zo dierbaar was. Nu heeft B… vanuit dat tehuis toch op de school waar hij zit drie telefoontjes met Korver, de bekende advocaat uit Amsterdam, kunnen plegen met behulp  van een schoolvriendje. Ook is het hem gelukt om met behulp van dat zelfde vriendje een brief te schrijven aan de advocaat.  Maar jeugdzorg houdt dat tegen. Bureau Jeugdzorg wil niet dat hij een eigen advocaat krijgt. Hij is 14  jaar, hij heeft toch rechten!? Hij wil naar zijn opa en oma  en in liefde en zijn cultuur groot gebracht worden. We hebben B… een tijdje geleden in het geheim  gezien op school. Hij ziet er erg slecht uit.  Van de stralende kleine puber is niets meer over dan een hoopje wanhoop en angst.In Nederland zijn veel gezinnen die dagelijks vechten  tegen de eenzame pijnlijke dagen. Onze kinderen worden op een afschuwelijke manier onthecht en mishandeld. U weet wellicht dat er een demonstratie is geweest. De groepen sluiten zich aan een en er komt er weer een. Schrijven en klachten indienen helpt niet, zelfs de politie neemt geen klachten over jeugdzorg aan. De rechters knikken en doen niet aan waarheidsvinding. Echt, het is heel erg met Nederland gesteld. Het recht wordt krom gebogen, de stem van het kind monddood gemaakt en het zorgt voor veel kinderleed en voor ouders en in ons geval  grootouders. Ze schromen niet om valse aanklachten tegen je in te dienen en ze werken samen met politie. Nederland  is corrupt. Kinderen leveren geld op en de liefdeloosheid viert hoogtij. Waar zijn de normen en waarden, waar is de eerlijkheid. Ze zijn weg uit dit land. De druk is enorm  en de onthechting  onmenselijk.  Helpt u ons help de kinderen van Nederland.STOP HET MACHTSMISBRUIK VAN JEUGDZORG NEDERLAND!!!

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Deze instantie.s Jeugdzorg en kinderbescherming en rechtsgang zitten voor werkgelegenheid en macht. ze weten niet wat ze aanrichten maar ze komen allemaal voor die ene grote rechter God ,we leven ongeveer van 0 tot 80 jaar Wij oma en opa en zoon hebben onze kleinkinderen 13 jaar nooit iets van gehoord en gezien .De moeder moest ze opvoeden de kinderen moesten rust 1maand geleden kreeg onze zoon bericht hij moest naar rechtbank zijn zoon van 17 jaar had iets gedaan 1 dag tevoren werd hij afgebeld En een zoon woont al een paar jaar bij jeugdzorg 15 min van zijn vader vandaan en de andere zoon van 15 woont in Groningen werkgelegenheid GGZ. mediators.gedragsdeskundigen, Leger des Heils, advokaten, onze zoon had ook gezag God zal voor ze zorgen ze zijn gedoopt wat zijn handen zijn begonnen zal hij niet loslaten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button