UithuisplaatsingVerhalen

Ook als je helemaal niets verkeerds gedaan hebt, kun je je kind kwijtraken en achter de tralies belanden.

De Nederlandse KGB uit Leeuwarden gaat onverminderd door met hun razzia’s en het opsluiten van mensen die niet betalen.

Ook als je helemaal niets verkeerds gedaan hebt, kun je je kind kwijtraken en achter de tralies belanden.

“Ik heb niets verkeerd gedaan en toch ben ik een crimineel”.

Dat zijn de woorden van Jolanda Schoen, een vrouw die nu is opgezadeld met een strafblad, door Justitie is gegijzeld en een kind is kwijtgeraakt aan Jeugdzorg.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ltNWheYzufY]

Hier volgt het verhaal van Jolanda zoals ze dat heeft verteld aan het NCRV programma Monitor.

Zij werd bijna een maand gegijzeld omdat ze haar boetes niet kan betalen. Jolanda krijgt de bekeuringen omdat ze met een onverzekerde en ongekeurde auto 7 jaar in Nederland zou hebben rondgereden. Terwijl ze in die periode in Oostenrijk woonde en haar auto daar stond ingeschreven.

Toen Jolanda haar Audi 80 inschreef in het Oostenrijkse register werd haar verteld dat het voertuig automatisch uit het Nederlandse register zou worden geschreven. Maar bij terugkomst in Nederland, na 7 jaar, wachtte haar een onaangename verrassing: ze moest zo’n 6000 euro aan bekeuringen betalen omdat haar auto nooit was uitgeschreven waardoor die 7 jaar onverzekerd en ongekeurd zou zijn.

Niet veel later staat de politie op de stoep om haar mee te nemen voor gijzeling, ondanks talloze pogingen van Jolanda om de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) uit te leggen dat er een administratieve fout is gemaakt. Ze moet 28 dagen de gevangenis in en haar 16-jarige dochter moet naar Jeugdzorg.

Met het CJIB heeft de overheid een monster gecreëerd dat zijn weerga niet kent in dit land.

Een koude, gevoelloze machine die het laatste geld uit de zakken van burgers perst zodat Den Haag verder kan gaan met het sponsoren van de bankiers.

Een overheid die met veel bombarie aankondigt dat er enkele honderden miljoenen Euro zullen worden vrijgemaakt om de zorg in verpleeghuizen te verbeteren en die zonder blikken of blozen onder aanvoering van een liegende en beloftes brekende premier 5 miljard Euro overmaakt naar de bankiers (voor de show gaat dit ogenschijnlijk naar Griekenland)..

Daar kan Jolanda over meepraten.

Bron

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button