Uithuisplaatsing

Hartverscheurende beelden van uithuisplaatsing kind

Hartverscheurende beelden van uithuisplaatsing kind

dcdddHartverscheurende beelden uit Oss laten weer eens zien hoe traumatisch het voor een kind kan zijn als het gedwongen uit huis wordt geplaatst door de Jeugdzorg. Ook in deze dramatische uithuisplaatsing filmpje roept het arme kindje meerdere keer’ Ik wil mijn moeder, NEE IK WIL NIET WEG MAMA’.

De politie heeft het bevel gekregen van Jeugdzorg om de jongen mee te nemen en is vastberaden om dat ook te gaan doen. De moeder is emotioneel gebroken en gefrustreerd, hierbij wordt ze ook nog eens in bedwang gehouden door de opdringerige agent. Ze krijgt niet eens normaal de tijd om haar advocaat te bellen of de agent begint al van ‘We gaan nu je kind uit huis plaatsen’.

Ook wordt haar opgedragen om niet te gaan filmen, terwijl ze daar recht op heeft. Het is ook duidelijk te merken dat de agent uit het filmpje niet echt bepaald goed is in het omgaan van kinderen. De agent gaat de discussie aan met de moeder, terwijl dat normaal gesproken het werk van Jeugdzorg is.

Jeugdzorg heeft enorm geblunderd
Zo laat de moeder via Social Media weten dat Jeugdzorg enorm heeft geblunderd in hun zaak. De vrouw was op de vlucht voor haar agressieve ex man en verbleef op een geheim adres. Dankzij Jeugdzorg die een omgangsregeling  tussen vader en kind wilde afdwingen, is nu ook dit geheime adres ‘per ongeluk’ uitgelekt.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OsEq1Ug29m8]

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button