Uithuisplaatsing

Door valse beweringen en beloftes jongste kind kwijt

Door valse beweringen en beloftes jongste kind kwijt

 

Een verhaal van een moeder van 2 dochters. de jongste is pas 6 maanden oud en de oudste dochter is 3 jaar oud. De jongste zit nu door door valse beweringen en beloftes in een pleeggezin.

We hadden een eind gesprek met de RvdK, AMK, JGZ, de maatschappelijk werkster van het ziekenhuis de verpleging van het ziekenhuis en de behandelde arts, ook was de gezinsbegeleidster van zorgaccent aanwezig.
Daar hoorde we dat we de jongste niet mochten mee nemen.
Maar wat hun niet weten is dat ik het gesprek aan het opnemen was, ik ben boos de kamer uit gegaan mijn vriend ging achter me aan zijn vader ook en later de gezinsbegeleidster.
Op dat moment is er achter onze rug gesproken dat zij het recht hadden om onze dochter mee te nemen. Maar dit is ons nooit vertel er is ons belooft betrokken te worden met onze dochter

We gaan na het gesprek naar huis en toen werd ik gebeld.
Het was bureau jeugdzorg of ze dinsdag avond nog langs kunnen komen. Ik stemde maar in veel keuze had ik niet ik had de gezinsbegeleidster gebeld om erbij aanwezig te zijn. Dus die avond kwamen ze.
Ze vertelde even dat onze dochter de volgende dag al geplaatst werd op een geheime locatie maar daar is nooit over gehad bij et gesprek, Hun hadden dat doorgekregen van et crisisteam van jeugdzorg we konden er niks tegen doen het was onterecht.

De volgende dag zijn we bij onze dochter vol verdriet over dat we haar kwijt zijn niet wetende waar ze heen gaat.
Ik heb kleding afgegeven en moest haar ook afstaan 2 weken lang niks van me dochter gehoord.

En zo hadden we een rechtszaak over me beide dochters, Ots voor beide en Uithuisplaatsing voor de jongste.
We kregen een gezinsvoogd aangewezen en er werd een raad-onderzoek gedaan, er werd gezegd dat me IQ te laag was ze hebben nooit een test gedaan.

Lees Meer: https://www.antibjz.nl/page/articles.html/_/verhalen-van-led/door-valse-beweringen-en-beloftes-jongste-kind-r2625#ixzz3B9wqf2Qq

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace