Nieuws over JGZUithuisplaatsing

Vrouw aangehouden die was gevlucht voor Jeugdzorg

Een vrouw uit Zeewolde is in Amsterdam aangehouden omdat ze met haar jonge kind was gevlucht voor Bureau Jeugdzorg. Die had de vrouw uit de ouderlijke macht ontzet. Het is niet bekend waarom dat was.

De politie in Zeewolde vroeg de collega’s in Amsterdam uit te kijken naar de vrouw omdat er aanwijzingen waren dat ze daar was. Na een onderzoek in een woning troffen ze haar inderdaad aan in het bijzijn van het kind.

De politie heeft het kind meegenomen naar het bureau en vervolgens overgedragen aan Bureau Jeugdzorg. Op Facebook schrijft de politie Amsterdam Overtoomse Sluis: “Op het bureau kon de moeder afscheid nemen van haar kindje. Dit zijn voor ons moeilijke en vervelende meldingen, maar we moeten in het belang van het kindje handelen.” Wat er met de vrouw is gebeurd, meldt het bericht niet.

Bron

 

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. zo’n vrouw kan ook gelijk hebben, dat uithuis plaatsen is zo slecht, mijn baby is uithuisgeplaatst dat is schadelijk en niet zo’n beetje. Zeker als zo’n vrouw zich terugtrek, gaat zij duidelijk in op de behoefte van het kind hun hechting helen goed gedaan wijffie hopelijk vallen de gevolgen mee voor je
    het beroep van Voogd heeft veel te veel macht, geen mens die dat aankan ze vervallen naar lagere ethiek en worden onhebbelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button