Nieuws over JGZ

Kinderbescherming vindt dit niet meer leuk

Kinderbescherming vindt dit niet meer leuk

Het gebruik van social media in geschillen tussen ouders en hulpinstanties over hun kinderen, begint uit de hand te lopen. Medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming werden ernstig bedreigd toen een vader uit Dordrecht een gesprek met hen op Facebook postte.

—-

Gelukkig doen mensen dit nu!
Men beseft steeds meer, dat men iets moet doen en zolang men al deze verhalen uit angst voor maatregelen van deze instanties, binnenboord houdt, komt er nooit een einde aan!
Dus deel het massaal online en wat men hier stelt is uiteraard niet waar!

Ouders delen dit niet om bijval te krijgen van anderen, maar omdat ze wanhopig zijn. Je ziet hier die medewerker gewoonweg uiterst gevoelloos reageren! Alsof men het normaal moet gaan vinden dat kinderen uit huis geplaatst worden? Dat ouders geen emoties hierbij hebben? Ze gaan kapot! De kinderen gaan kapot en zeker als er sprake is van leugens! En dat laatste gebeurd maar al te vaak.
Als de kinderbescherming de fout in gaat, mag men dit tonen, hoe dan ook! Met jouw bewijzen!
Doe je werk goed en wees oprecht dan heb je niets te vrezen!

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/kinderbescherming-vindt-dit-niet-meer-leuk

Bekijk ook de reacties onder het artikel

Gerelateerde artikelen

7 Reacties

 1. Beste Saskia Nederpelt,

  Ons is het hele verhaal duidelijk geworden middels een ziekmakende maandenlange hetze jegens deze moeder, die gevochten heeft voor haar kind.
  Wij kennen alle ins en outs inmiddels.
  Het zegt veel over mensen zelf, als zij een moeder zo zwart maken op internet en wijzen met hun vingers richting de moeder, maar niet richting zichzelf.
  U had zich beter moeten laten informeren, dan had u inmiddels beter geweten.

  Juist zij is het voorbeeld voor velen, hoe je om gaat met o.a. valse AMK meldingen!
  Zij was diegene die opnames maakte en als enige in NL wel het lef had dit te tonen online uit machteloosheid, omdat men haar kind afnam, zonder grondige redenen.
  Het kind is nu gelukkig terug bij de moeder.

  Een narcist zal alles doen om een kind bij een moeder weg te halen, zelfs valse meldingen plegen. Hij zal het leven van de moeder kapot willen maken, niet omdat hij zoveel houdt van zijn kind, maar om eigenbelang en uit wraak.

  Verder gaan wij er hier niet verder op in, omdat deze hetze al lang genoeg (maanden!!!) geduurd heeft en het tijd is om verder te gaan.

  Deze website is niet bestemd voor wederom haatdragende opmerkingen richting een vrouw die keihard gevochten heeft voor haar kind.

  https://www.telegraaf.nl/vrouw/mama/kinderen/22733114/__Moeder__jeugdzorg_faalt__.html

  https://eunmask.wordpress.com/2013/11/07/jeugdzorg-het-eldorado-voor-pedofielen/

  https://antipsychopaat.simpsite.nl/Narcisme_1

  Laten we hopen dat u dit nooit zal overkomen.

 2. WAT IS HET FIJN OM TE HOREN DAT HET KIND TERUG IS BIJ DE MOEDER!!! Ik ben heel benieuwd hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Share the knowledge.

  Momenteel met een zelde soort situatie te maken van dichtbij en het maakt je kapot, maar het ergste de kinderen nog meer. Ondanks alle geluids, opnames en echt aantoonbare bewijzen van valselijke beschuldigingen lukt het Jeugdzorg om met hun ketenpartners te blijven liegen en bedriegen in commissie (Raad vd Kinderbescherming, Pleegzorg, pleeg’mens’, tijdelijke school en tijdelijke huisarts) en weten ze instanties als Jeugd en zeden politie, het OM en de kinderrechters aan hun kant te scharen. Het klachten recht en zelfs het tuchtrecht in de jeugdzorg is een lachertje, de slagers die hun eigen vlees keuren.

  Jeugdzorg gebruikt dit vervolgens alleen om weer aan te tonen dat ze ergens gelijk gehaald hebben en mogen doorgaan met hun leugens en bedrog. Als ‘iedereen’dit zegt zal het wel waar zijn. Het is een crimineel samenwerkings verband waar de FIFA jaloers op zou zijn.

  Het zijn kinderen en gezinslevens en daar speel je geen poker mee! Echter lijkt Jeugdzorg gokverslaafd. Ze kennen geen moraal en gaan over lijken, ze zijn enkel geobsedeerd bezig om hun gokverslaving en gelddrang te voeden.

  De enige manier lijkt om zelf ook maar gezinsvoogd te worden om je eigen kinderen te kunnen beschermen van dreigende deportatie. Duivels dilemma, ‘NSB’er’ worden om je eigen gezin en kinderen te beschermen, wellicht nog de goede gedachte het ‘systeem’ van binnenuit proberen goed te laten functioneren…?
  Een verzet opzetten lijkt beter, maar de mensen die dit overkomen is zijn door de psycho terreur lamgeslagen of worden nog psychisch gegijzeld met in het vooruitzicht dat je dan je bloed eigen kinderen helemaal niet meer ziet. Het gebeurd echt niet alleen de zwakkere medemens met drugs, drank en huiselijk geweld problemen, maar het kan jou morgen ook overkomen. Problemen of niet, hoog opgeleid of niet.

  Dutch Family Law is een schande voor de mensen rechten in de wereld. Iedereen die wegkijkt voor deze problemen is net zo schuldig aan deze misstanden als de uitvoerders zelf. Helaas is dat nog de meerderheid in ons land!

  Hoe krijgen we dit systeem in Nederland in gods naam ten gronde en dat het functioneert zoals het bedoeld is.

 3. Gooi alles online, zonder naam en toenaam, als men begint te dreigen, zeg je dat het online staat, als ze niet meewerken in het belang van je kind en jou, openbaar dan hun namen.
  De keus is dan aan hen zelf.
  Probeer dagbladen en kranten en Hart voor Nederland te benaderen.

  Ik zou mijn kind niet zomaar af laten nemen nml.
  Ik zou vechten tot ik er zelf bij neerviel, hoe dan ook.
  Je mag tegenwoordig blij zijn als je kinderen volwassen zijn.
  Maar daarna komt valstrik nummer twee, de kleinkinderen, hoe gaat het dan.
  Na allerlei griezelige verhalen op internet over dat seksueel misbruik door Engeland waarbij men bewust kinderen uit zoekt op scholen en waar scholen meewerkten richting de personen die vroegen om bepaalde kinderen, vraag ik mij werkelijk af in welke wereld leven wij?
  Wat is hier aan de hand.

 4. Jeugdzorg is één en al leugen, evenals de Raad van Kinderbescherming. Rapportages die vol leugens zitten, woorden die verdraaid worden, een gezinsvoogd die totaal niet adequaat reageert en te beroerd is om een plan van aanpak op te stellen. Mijn kinderen willen naar huis, zijn dagelijks verdrietig omdat ze hun moeder missen.
  Jeugdzorg doet er niets aan, je moet maar een robot zijn, mag geen emoties tonen anders wordt het weer tegen je gebruikt omdat je labiel zou zijn.
  Jeugdzorg zijn kinderrovers die kinderen als melkkoeien van de staat gebruiken. Wat doet de overheid? niets!
  Die vinden het wel prima omdat het geld binnen stroomt over de ruggen van onschuldige kinderen! Jeugdzorg handelt niet in het belang van kinderen, ze handelen alleen maar in het belang van de zakken zo snel mogelijk gevuld krijgen!

 5. Saskia Nederpelt zat er toch niet naast. De jongen is al een hele tijd geleden overhandigd aan zijn vader (door de moeder!). Eind goed al goed…..

 6. Je kunt sociale media dus ook voor een goede zaak inzetten! Eén heel klein lichtpuntje voor de kinderbescherming in vergelijking tot ander tuig, zoals ‘Veilig’Thuis en Jeugd’bescherming’: als je echt enórme stampij maakt, willen ze nog wel eens luisteren. Dus ga alsjeblieft door met alle directeuren aanschrijven en platmailen of – bellen en het hele internet volplamuren met berichten over hoe zij te ‘werk’gaan. Als je het goed doet, heeft het net zoveel resultaat dat je gezin weer eventjes gered wordt. (Tot de volgende inval)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button