Nieuws over JGZ

Hoe men denkt over JGZ

tumblr_mhvpme5OSp1qkav3zo2_500

-Wees gerust, jij bent echt niet de enige die lastig gevallen wordt door aso organisaties als het AMK, het probleem is dat die mensen prestatie bonussen krijgen voor ieder kind wat onder toezicht of uithuis geplaatst worden, het gaat hun niet om het belang van het kind maar om het belang van hun eigen inkomsten.

Het AMK komt echt niet om je te helpen, als die op huisbezoek komen dan komen ze enkel en alleen om voor aanvullend bewijsmateriaal te zorgen om hun zaak rond te krijgen, wees daar bedacht op.
Bij ons hadden we onze eigen jurist aan tafel erbij zitten, die legde het vuur aan de schenen van de AMK vertrouwensarts met haar leugens, op een gegeven moment werd de vertrouwensarts zo boos dat ze hier in mijn huis met de vuist op tafel sloeg.
Ze zag blijkbaar haar bonus door haar neus geboord worden, van de uiteindelijke versl*gen klopte natuurlijk weinig, positieve zaken werden eruit gehaald, maar ondanks dat kreeg ze geen poot aan de grond.
Zorg voor hulp en ga NOOIT alleen in gesprek met die mensen, iedereen heeft het recht om iemand mee te nemen die je bijstaat en die met jouw toestemming het woord voor je kan voeren als dat nodig is.
 –
 Het probleem met de vele instanties zoals jeugdzorg,  AMK of bijvoorbeeld het ZAT enzovoort is dat zij geen verstand hebben van kinderen of zelfs maar interesse hebben in bepaalde situaties. Het draait allemaal om dossier opbouw zoals ook Rob aangeeft. Enige tijd geleden kwam nog in het nieuws wat de kwalificaties zijn voor de medewerkers in de jeugdzorg nl jonge meiden zonder ervaring. Daarnaast werd ook melding gemaakt van plaatsing van kinderen in het buitenland in de vorm van kinderarbeid of ze plaatsen kinderen gewoon in de gevangenis.
Hoe je het ook bekijkt de oplossing zal niet komen van deze instanties, dus nooit ergens mee instemmen zou ik zeggen en gewoon doen wat goed is voor je kind en voor jezelf.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button