Nieuws over JGZ

Gezinsvoogden zijn viezeriken

Gezinsvoogden zijn viezeriken

Men zal gezinsvoogd zijn. Ander woord voor deze viezeriken is kinderbeschermer. Gezinsvoogden maken deel uit van een organisatie van ambtenaren in de semi-publieke overheid die willens en wetens minderjarigen van ouders roven voor geld en ander misbruik. Niet zelden laten ouders bewijs zien dat hun kind eerst na de onrechtmatige uithuisplaatsing misbruikt is. Gezinsvoogden halen er de neus voor op.

Van blauwe plekken tot blaren in de schaamstreek van baby-meisjes. De gezinsvoogden kijken weg, negeren de feiten en liegen de magistratuur bewust voor over hun mishandelingen van minderjarigen. Daarbij propageren zij om het hardst dat zij niet aan waarheidsvinding doen, dat dit van hen niet verwacht worden kan en dat zij dit niet kunnen.

Desondanks voeren zij het hoogste woord als het om kinderbescherming gaat. Vanzelfsprekend ligt waarheidsvinding in het belang van het kind besloten, bovendien stelt artikel 2J Wet op de Jeugdzorg dit verplicht. De strafvervolging wordt geambieerd van de leden van Jeugdzorg Nederland in verband met kinderhandel, hoewel de jeugdzorg ook imponeert als een misdrijf tegen de menselijkheid.

 

https://goedenieuws.nl/vandaag/gezinsvoogden-zijn-viezeriken

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace