Nieuws over JGZUithuisplaatsingVerhalen

De wrede en krankzinnige werkwijze van bureau jeugdzorg

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qBXZ26DqVmo]

De wrede en krankzinnige werkwijze van bureau jeugdzorg.

Na de verschrikkelijke beelden van de roof van de kinderen van Jelena, kwamen 11 juni de afgrijselijke beelden van de roof van Hansje.https://www.youtube.com/watch?v=9Fl0EFp6SwEIrme , de moeder van Hansje heeft belachelijk veel over zich heen gekregen. Ze werd aangeklaagd omdat ze de jeugdzorgwerkers verkeerd zou hebben bejegend, en net als gebeurt bij alle gedwongen uithuisplaatsingen kreeg ook zij een rekening van €103,- per maand wat ze moest betalen voor de jeugdzorginstelling! Op de beelden van de kinderroof probeert jeugdzorg steeds censuur te leggen. Hier doet Irme zelf haar
verhaal.https://www.youtube.com/watch?v=qBXZ26DqVmo
Kik de Jong

De landelijk bekende uithuisplaatsing van Hansje, verteld door moeder Irme.

Uit het interview blijkt:
1. Dat de UHP gebaseerd was op leugens, wat vaak gebeurt. Irme heeft, omdat er voetstoots aangenomen werd door de ´deskundigen´van jeugdzorg en de rechters dat zij ´labiel was en waarschijnlijk borderline had´, 5 persoonlijkheidsonderzoeken moeten laten doen, door echte deskundigen. Het leek of BJZ eigenlijk niet blij was met de steeds weer positieve uitkomsten. Steeds kwam eruit dat Irme een goede moeder is! Het is natuurlijk logisch dat BJZ niet blij was, want Irme toonde hiermee steeds opnieuw aan, dat BJZ maar wat roept en dat komt niet echt deskundig over.
2. Ook bleek het dat BJZ steeds weer andere voorwaarden stelde voor terugplaatsing. Ook dit is bekend. Hoe langer het kind uit huis blijft, hoe beter voor jeugdzorg. BJZ houdt ouders een worst voor, zodat ze zoet blijven en laten het kind in pleeggezin of instelling.
3. Door anders naar haar scheiding te gaan kijken, lost dit probleem zich nu langzaam op. BJZ had de traumatiserende UHP nooit hoeven doen
4. Het wordt tijd voor waarheidsvinding en zij wil mensen daarmee helpen, die in dezelfde strijd zitten met jeugdzorg
5. Zij beseft heel goed, dat zonder de opnames zij Hansje niet zo makkelijk terug had gekregen. Dus: Blijf opnames maken, het is je goed recht, ook al beweert jeugdzorg anders.

https://www.oorvooru.wenst.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=308355

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace