Nieuws over JGZ

De grootste kindermishandelaars zijn Jeugdzorg en Kinderbescherming zelf

De grootste kindermishandelaars zijn Jeugdzorg en Kinderbescherming zelf

sad little girl

De grootste kindermishandelaars van Nederland is Jeugdzorg, AMK, Raad voor de Kinderbescherming en kinderrechters.
Wie zijn de grootste kindermishandelaars hier in Nederland? Jeugdzorg, AMK, raad voor kinderbescherming en de kinderrechters. Harde woorden, maar ook de harde werkelijkheid. En waarom ze dit zijn? Omdat ze hele gezinnen en de kinderen kapot maken. Het AMK krijgt een melding binnen over een bepaald gezin en direct zijn de ouders schuldig aan kindermishandeling. Zonder naar de ouders te luisteren, gaan ze er al direct van uit dat het mis is in een gezin. Het gezin in kwestie, daar wordt niet naar geluisterd, nee die zijn in hun ogen al schuldig. De zaak wordt doorgeschoven naar jeugdzorg, waar het AMK eigenlijk een onderdeel van is. Die gaat zich er mee bemoeien, die doen geheel niet aan waarheidsvinding en direct gaat de zaak door naar de raad voor de kinderbescherming en daarna naar de kinderrechter toe. Deze laatste luistert niet naar de ouders en die beslist dat de kinderen uit huis worden geplaatst of onder toezicht worden geplaatst.

Of erger, deze stappen worden overgeslagen en de kinderen worden met veel geweld uit hun vertrouwde omgeving gehaald. Met veel medewerkers en politie er bij aanwezig. De ouders en de kinderen hebben daarna niets meer te zeggen over hun eigen leven. De kinderen verdwijnen voor een aantal maanden in de klauwen van jeugdzorg of erger en mogen hun ouders niet meer zien. En de ouders worden in het ongewisse gelaten wat er nu met hun kinderen gebeurd of waar ze verblijven.
Ook al hebben de ouders helemaal niets gedaan, zijn ze in het geheel niet schuldig aan kindermishandeling, maar toch zijn ze schuldig in de ogen van jeugdzorg. Want het AMK gaat alleen maar af op een valse en nergens op gebaseerde melding, anoniem en jeugdzorg doet niet aan waarheidsvinding. De ouders zijn schuldig en blijven dan ook schuldig. Want eenmaal als een gezin in de klauwen is gevallen van jeugdzorg, dan blijft het gezin voor altijd in de klauwen van jeugdzorg. Ook als de kinderen 18 jaar zijn geworden en eigenlijk uit het systeem van jeugdzorg moet verdwijnen, dan blijven de kinderen to 30 jaar na hun 18de verjaardag in de klauwen van jeugdzorg.

De ouders kunnen praten als brugman, het heeft geen enkele zin. Ook als de ouders harde bewijzen in handen hebben dat ze nergens schuldig aan zijn, dan blijven ze schuldig in de ogen van jeugdzorg. Jeugdzorg kan een gezin geheel kapot maken, tot de dood er eventueel op volgt. Ze blijven als lijm plakken aan een gezin dat ze in hun klauwen hebben. Logisch ook, want jeugdzorg krijgt er grof geld voor betaald, voor elk kind wat ze kunnen vangen in hun net. En daarom blijven ze een gezin vasthouden, ook als de onder toezicht stelling er af moet, dan gaan ze door en door. Dan gaan ze elke keer valsheid in geschrifte plegen in een dossier en verslagen. Want een gezin moet vooral vastgehouden worden, want ze krijgen er grof geld voor. Voor elke vangst staat een groot bedrag tegenover. Voor elk kind wat ze vast kunnen grijpen. En die laten ze nooit meer los, nooit meer.

Daarom zijn deze instanties, de grootste criminelen van Nederland eigenlijk de grootste kindermishandelaars. Niet de ouders zijn de schuldigen, nee Jeugdzorg is de grootste schuldigen in dit verhaal. Omdat ze gezinnen kapot maken, tot op het bot, zijn zij schuldig aan kindermishandeling. Omdat ze klakkeloos aannemen van de valse melders dat ouders schuldig zouden zijn aan kindermishandeling. En ze houden er vooral van om kinderen te ontvoeren. Kinderen mentaal te mishandelen door ze uit hun vertrouwde omgeving te halen met veel geweld en van hun ouders te scheiden. Want kinderen die het slachtoffer zijn van deze criminelen, zijn voor de rest van hun leven getekend. Mentaal mishandeld door jeugdzorg.
Maar niet alleen jeugdzorg maakt zich hier dagelijks schuldig aan, ook het AMK, de raad voor de kinderbescherming en de kinderrechters. Die maken zich mede schuldig aan kindermishandeling. Omdat deze instanties klakkeloos alles geloven wat jeugdzorg hen voorschotelt. Jeugdzorg maakt zich ook schuldig aan valsheid in geschrifte, want alle rapporten die ze maken voor de kinderrechter en de raad voor de kinderbescherming, bevatten leugens en complete onwaarheden. Wat ouders aan jeugdzorg vertellen wordt verdraaid, verklaringen van anderen en tegenwerpingen van ouders worden altijd verdraaid naar hun regeltjes toe. Want jeugdzorg wil geld vangen, grof geld. Bloedgeld is het eigenlijk. Over de hoofden van onschuldige ouders en onschuldige kinderen, over lijken gaan ze, jeugdzorg.

En niemand die ze tegenhoud. Nee natuurlijk niet, want degene die ze het groene licht hebben gegeven, de dames en heren in Den Haag, die vinden dit wel goed. Want wie in handen komt van jeugdzorg, die is in hun ogen al schuldig ook al zijn ze geheel onschuldig. Want de heren en dames in Den Haag weten niet wat er allemaal speelt en ook al weten ze het wel, dan schuiven ze het heel hard weg onder het tapijt. Dan kijken ze over hun roze bril heen en zeggen tegen de onschuldige ouders die bij hen proberen aan te kloppen: ach het zal wel, u zult wel schuldig zijn.
Dus zijn de heren en dames in Den Haag ook mede schuldig aan kindermishandeling. Omdat ze helemaal niets doen aan de kindermishandeling van jeugdzorg. Helemaal niets. Duizenden ouders, misschien wel vele malen meer, zijn het slachtoffer geworden van jeugdzorg, zijn in de klauwen gevallen van jeugdzorg en komen er nooit meer los van. Ja en daar heb je het weer, omdat ze grof geld betaald krijgen voor elk slachtoffer wat jeugdzorg maakt dagelijks, bloedgeld. En degene die de valse meldingen hebben gedaan over een gezin, worden heel goed beschermd door jeugdzorg. Dat zijn de informanten van jeugdzorg, de mede schuldigen aan de kindermishandeling van onschuldige kinderen. Want jeugdzorg kan niet zonder deze criminele informanten. Want zonder deze informanten is jeugdzorg nergens meer. Dan hebben ze geen recht op bestaan meer.

De ouders moeten heel hard knokken om hun kinderen uit de klauwen te redden uit de klauwen van jeugdzorg. En heel veel geld uitgeven aan advocaten. Advocaten die door jeugdzorg, AMK, de raad voor de kinderbescherming en kinderrechters steeds geschoffeerd worden. Want de ouders mogen niet opkomen voor hun kinderen en hun rechten. Jeugdzorg wil het geld ook niet kwijt dat ze vanuit Den Haag krijgen voor hun wanpraktijken, voor het mishandelen van kinderen.
Jeugdzorg is eigenlijk het ministerie van justitie, en is justitie hoofdschuldig aan kindermishandeling en kinderontvoeringen. Dus eigenlijk is justitie de opdrachtgever van het mishandelen van kinderen.
Harde woorden, maar de harde waarheid. Ouders mishandelen hun kinderen niet, dat doet jeugdzorg en hun criminelen vrienden.

WIE DURFT NOU EENS EINDELIJK WAT AAN DEZE WANPRAKTIJKEN TE DOEN, WIE DURFT DEZE CRIMINELEN TE STOPPEN? WANT ALS DEZE WANPRAKTIJKEN NIET GESTOPT WORDEN GAAN DE DAGELIJKSE KINDERMISHANDELINGEN DOOR JEUGDZORG GEWOON DOOR, DAN WORDEN ER ELKE DAG OPNIEUW KINDEREN ONTVOERD EN MISHANDELD DOOR JEUGDZORG.
DIT MOET STOPPEN EN WEL DIRECT, HIER MOET PER DIRECT WAT AAN GEDAAN WORDEN, ANDERS VALLEN ER SLACHTOFFERS, HEEL VEEL SLACHTOFFERS!!!!

Bron: https://jeugdzorg.startpagina.nl/prikbord/14129437/de-grootste-kindermishandelaars-is-jeugdzorg-zelf

Gerelateerde artikelen

21 Reacties

  1. Beste Sylvana, voor sommigen is het idem beter daar te wonen, dat er ook veel mis kan gaan is inmiddels ook duidelijk.
   Het ligt er maar net aan waar en bij wie je terecht komt.
   Sommige jeugdhulpverleners werken vanuit hun hart en sommigen omdat het hun werk is.

 1. Onzin.

  Ik heb in m’n nabije omgeving ervaringen met amk en jeugdzorg.
  En beide prettige ervaringen.
  Er werd wel geluisterd geen gezin kapot gemaakt .
  Tuurlijk is niet elk geval zo.
  Maar er zijn ook goede gevallen.
  En ik ken ook situaties waar ze een gezin uit elkaar haalde omdat het echt niet anders kon.
  En man man man wat is dat kind ontwikkelt! Als zij bij haar ouders was gebleven was zij er waarschijnlijk niet meer.
  En ja nogmaals soms gaat het fout, dat weet ik.

 2. In Onze familie volgt het al generaties op.
  Maar als je dat hardop zegt, dat we als proefkonijnen worden gebruikt, en generatie op generatie zeker 1 kind eruit geplukt word.
  Mijn voorbeeld: Mijn oms zat in internaat. Mijn moeder en oom. Ik als kind in een meisjes huis. Mijn dochter uit huis geplaatst, andere 2 van mij dreiging, nog steeds. Mijn oudste dochter,haar zoon, nu 6 en al 2 jaar van huis. Ik haat die mensen tot op het bot. Dát dat nog word getolereerd. Deze manier van kinderhandel en kinderen jatten, want dat is het!
  Wie of wat doet daar wat aan? Dit kut systeem in ons vrij Nederland?
  Een gekrenkte en getraumatiseerde oma en slachtoffer, op vele manieren door die club!

  1. Beste Oma, ik begrijp dat dit alles zeer pijnlijk is en onterecht aanvoelt.
   Waarom ze dit doen in een bepaalde familie is omdat het telkens lukt, in die familie.
   Ook staat dan de familie op kaart, men heeft dan al een vooroordeel klaar, omdat het daar vaker voorkomt, denkt men direct al het fijne te weten.
   Ook zijn er hulpverleners die het altijd beter schijnen te weten dan de ouders zelf bv.
   En natuurlijk zijn er gevallen bij waarbij ouders niet zullen toegeven dat er dingen fout gaan, dat is ook logisch verder.
   Persoonlijk vind ik ook, dat als er problemen zijn, mensen wel hulp moeten gaan zoeken, maar goed daar was deze website niet voor opgezet, dit gaat om de verhalen van onrecht.
   De gevallen waar er geen enkele kindermishandeling plaatsvind.

   Ten alle tijde moeten kinderen beschermd worden tegen mishandeling dat is logisch.
   Maar helaas, moeten hulpverleners ook kijken naar vermoedens en zoek dan maar eens uit wie wel of niet een kind mishandeld dat lijkt me ook geen gemakkelijke taak.
   Ik vermoed dat ze eerder bij mensen komen waar niets aan de hand is dan bij mensen waar werkelijk wat loos is.
   Aangezien zij het goed kunnen verbloemen.
   Als nietsvermoedende wordt je nogal overvallen door alle dreigingen en eisen die men stelt.
   Het is inmiddels ook duidelijk dat zij liever tot dreiging overgaan met alleenstaande moeders, vaak in een zogenoemde vechtscheiding met exen.
   Omdat deze moeders al zwak staan, zijn ze gemakkelijker te manipuleren.
   Met een sterke stoere kerel aan je zijde, zal men je minder vaak lastig vallen dan als zij een insteek zien in een zg “zwak geval”.

   Dus bij een eerder geval van uithuisplaatsing zal men sneller overgaan tot actie, want er zal daar wel iets mis zijn.
   Tegenwoordig heeft men prachtige dossiers, die men bijhoudt en waarbij men zelfs de ouders kan nachecken op hun jeugd-ervaringen.
   Bv in contact met jeugdzorg geweest, vroeg uit huis, noem maar op, alsof dat dan wat zegt over enig functioneren?

   De nieuwe generatie heeft het vaak over meewerken, u moet meewerken, aan hun eisen, waarvan zij de professionals vinden dat het als enig juiste geldend is.
   Vind jij dat als ouder onzinnig, dan zegt men dat je niet mee wilt werken.
   Je kent je kind het beste immers?
   Maar zij denken uw kind het beste te kennen.
   Maar goed de gevolgen zijn dan voor u en niet voor hen.

   Het enige wat ik kan aanraden is een goede advocaat regelen, alles opnemen wat ze zeggen, echt alles!
   En een dossier opstellen van alles wat er gedaan wordt en geregeld.
   Er zijn veel misstanden in de jeugdzorg, ze hebben hun naam ook alweer veranderd, dan lijkt het plots wat minder erg maar het is dezelfde organisatie die erachter zit en die veel geld verdiend over de ruggen van families.

   Ik wens u en uw familie veel sterkte met alles en ga ervoor!

  2. Ben het met u eens.wij drie kinderen zijn in 1985 zomaar uit huis geplaatst in de vreselijkste plekken gezeten apart van elkaar en waarom weten ze zelf niet eens.
   Mijn moeder heeft nooit geweten waarom en ook nooit een dossier gezien.
   Mijn ouders waren al jaren gescheiden er was nooit ellende thuis.
   We mochten niet eens naar onze vader die op sterven lag en even later overleed.
   Ik was zelf toen 15 jaar en nu 46.
   Ook een vet trauma alle drie er aan over gehouden.

 3. Precies !
  Er was niks mis bij mijn tante thuis en iemand maakt een melding van mishandeling, ze kwamen bij het verkeerde huis en namen me nichtje mee.
  Zij is in een pleeg gezin geplaatst, waar ze zwaar mishandeld werd en misbruikt door haar pleegbroer. Na 6 jaar luisterden ze pas en kwam er een onderzoek, nu woont ze weer thuis maar het is anders…

 4. De bjz
  Maken rapporten naar eigen meningen
  Houden zich niet aan hun eigen rotocol
  Trekken naar een kant toe vaak moeder
  Tijd voor een reverendem tegen hun belijd
  Nu nog de 40000 handtekeningen

 5. Ik ben het helemaal mee eens .
  Ik heb een zoontje van 4 jaar
  Zijn vader heeft nooit naar hem omgekeken
  En nu opeens wilt hij het gezag.
  Hij verteld leugens over mij dat ik mijn kind geen eten geeft .
  En een slechte moeder ben tegen de rechter .
  Nu is de kinder bescherming langs gekomen
  Bij mij , ik heb met ze gepraat
  Maar de kinderbescherming luisterde totaal niet
  En rapporteerde heel wat anders .
  Ik heb altijd begeleiding gehad , en ze vonden dat ik het heel goed doe kwa mijn kind opvoeden.
  En ik heb harde bewijzen dat de vader nooit betaald en nooit naar zijn kind om keek
  Maar de kinderbescherming doet daar niks mee .en gelooft eerder de vader .
  We hebben bij de rechter afspraken dat hij mijn zoontje om de weeks ziet .
  Maar hij houd zich daar niet aan .
  Ik laat de kinderbescherming dat weten
  Maar ze doen er niks mee
  Ik ben kapot .
  Die strijd om leugens kan ik niet meer aan
  Okal heb ik bewijzen .
  In augustus dan komt de uitslag
  Van de rechter .
  Gelukkig ziet goed alles .

 6. Ik herken het helaas, mijn kinderen zijn onder toezicht gesteld en uit huis geplaatst. Jaren in een vechtscheiding gezeten en de leugens in rapportages geven net die extra zet voor de rechter.
  Ik zie mijn kinderen wel, dat dan weer wel, maar ik zie ze nooit meer huiswaarts keren. De voogd speelt mijn ex man en mij tegen elkaar uit en onze kinderen worden als machtsmiddel ingezet. Als je dit niet doet gaan we maatregelen nemen etc. Mij vinden ze lastig omdat ik hun spel door heb. Ik ben geschoold en heb een baan, je eigen intelligentie wordt tegen je gebruikt. Iedere ouder wordt boos als je aan zijn kind komt maar bij Jeugdzorg moet je een robot zijn en ja knikken, dor je dat niet dan ben je instabiel en ambivalent. Je bent dan in een keer afhankelijk van GGZ omdat je psychische problematiek hebt en dus een gevaar voor je kinderen.
  Advocaten doen daar nog een schep bovenop, betalen voor nop! Je wordt als ouder geestelijk en financieel kapot gemaakt. Ik denk vaak aan mijn kinderen definitief opgeven (het grootste en pijnlijkste offer in een mensenleven) dan ben ik misschien eindelijk eens van Jeugdzorg verlost.
  Ergens wil ik het mijn kinderen niet aandoen, die vergeven mijn “egoïstische” daad nooit maar ik heb ook recht op een normaal leven. De tweestrijd is ondragelijk en mijn kinderen zijn nog te jong om het goed te begrijpen. Mijn hart ligt in duizend stukjes………

  1. Lieve Puck, houd alsjeblief contact met de kinderen. Mijn moeder heeft ooit gedaan alsof ze afscheid wilde nemen, door voor de rechter te zeggen dat ze mijn moeder niet was. Ik heb het als kind inderdaad niet begrepen, me nog nooit zo bedrogen en kapot gevoeld. Zelfs al had ik best vaak ruzie met mijn moeder.

   Later is ons contact wel weer goed gekomen, maar het heeft zes jaar (!) geduurd voor ik weer op haar pogingen om contact te leggen inging en acht jaar (!) voor we elkaar voor het eerst weer zagen. Daarna nog opnieuw aan elkaar wennen, allebei als volwassenen. En dit is dan het positieve verhaal.

   Een afrikaanse dominee zei eens tegen mij: geduld is je licht laten schijnen als de vlam al uit is. Heb moet, houd vol.

 7. Ook ik word na veel jaren pleegzorg in eens beschuldigd van kinder mishandeling. Waarschijnlijk omdat ik de plaatsing moest beeindigen vanwege diverse redenen. En ik heb het lef gehad om een officiele klacht in te dienen tegen de voogd. Als je “te lastig ” wordt en ze willen je pakken dan is dit blijkbaar het enige machtsmiddel. De pleegkinderen zeggen nu zo maar ineens dat ze geslagen zijn. Toch vreemd omdat dit niet gebeurd is. Schrijnende gevallen waar ze wel in moeten grijpen doen ze niets mee. Schandelijk dat dit “veilig Thuis” “jeugdzorg” of “safe” genoemd mag en kan worden

 8. ik ben al 3 jaar bezig mijn maatschapelijk werker heeft controle uitgeoefent jeugdzorg is list en berdrog misleiden een trucedoosbedrijf alles gaat om geld geen kindsbelangen als mijn zoon na mij vraagt wordt er niets weegegeven evenals recgters die de kaartjes zien pappa ik mis je wanneer zie ik je weer een creed van een kind wordt niet voldaan ik vecht al 3 jaar zijn echt judasse van de maatschapij kindermishandelaars en vaders kapot maken met hun leugens misleidingen geen waarheidsbevindingen van de raad dus onrechtig rechtsysteem nederland !!!grt TEUN BRUINENBERG ZIE FACE BOOK

 9. ik werd tijdens mijn zwangerschap vals beschuldigd door de nationale ombudsman van kindermishandeling. Dit omdat ik een klacht indiende over de bejegening van een arts van een instantie die zich bezighoudt met werklozen en uitkeringsgerechtigden.
  Ik werd na de geboorte bezocht door valse vrouwen van AMK die met een hoop bombarie en dreiging mijn huis bezochten. de dames van ggd waren nog valser en zeiden dat ik maar moest gaan solliciteren. Ik was een huismama. Jarenlang gewacht op mijn kindjes.
  Via de huisarts werden er smerige praktijken opgezet, waar ook ggz bij betrokken was.
  Ik werd zogenaamd als vermist opgegeven, nadat ik op een dag mijn relatie verbrak.
  mijn kindjes werden zonder mij te horen meegenomen. Ik mocht ze maanden een uurtje per week onder toezicht zien. Daarna kwamen ze terug toen ik inmiddels in scheiding lag met de vader van de kinderen. Soms komen ze langs. Het duurt eindeloos. Inmiddels gaf jeugdzorg toe dat het persoonlijk gericht is op mij als moeder en mens.

  Ja, jeugdzorg is de grootste mishandelaar zelf. Ook ggd, ggz, amk en al die andere smerigen die mijn pad kruisten.

  Ik kan alleen hopen dat ze ooit op een dag zelf dit meemaken, dat hun dierbaren als bosjes om hun heen neervallen.

  dan weten ze hoeveel pijn ze mij hebben aangedaan.

  dat hier moeders aan kapot gaan en ook kinderen en hele gezinnen verwoest worden voor het leven, dat klopt.

  mijn hartje en mijn toekomst en mijn welzijn….. Alles maken ze kapot, zonder reden.

  De enige reden : ZAKKEN GELD EN SUBSIDIE VOOR DE ARGWANENDE EN TE LAAG OPGELEIDE MEDEWERKERS VAN ALLE INSTANTIES

  In mijn bewoording: ZZB Zeer zwakbegaafden

  op een dag komt hun leugen uit en op een dag BOETEN zij allen voor wat ze hebben gedaan. Een moeder die bijna omgelegd wordt door partnergeweld is erg, maar wat zij doen is een mens erna bij leven nog willen doden. Zo pijnlijk is het wat ik mag ervaren met hun.

  In mijn ogen, de meest leeghoofdigen van dit land. Ze moeten gestraft worden en de emotionele mishandeling die zij mij aandoen, die kan ik hun nooit meer vergeven.

  Was getekend,

  Een Hoopje Moeder

 10. http://www.Wikipedia.nl.zwakbegaafdheid en intelligentie
  Het begrip zwakbegaafdheid is een term voor minder dan begaafd zijn.

  In een schatting van het Nederlandse SCP uit maart 2010 wordt aangenomen dat 13 procent van de NL bevolking zwakbegaafd is.

  Als er naast een IQ tussen de 70 en 85 ook sprake is van een verminderd aanpassingsvermogen dan worden zwakbegaafden tot de groep licht verstandelijk beperkten gerekend

  @ Zie vorige reactie

  # Jammer dat dat medewerkers van AMK betreft en van de overige instanties…

  Niet elke mama of vrouw kan gezegend zijn met een goed hart en een goede intelligentie,

  wat resulteert in onrecht aangedaan door de 13 procent dat werkzaam is in de benoemde beroepen in de vorige reactie.

  Wees op UW hoede voor de meest slechte soort in Nederland en bijt van uw af, zij bijten immers ook….. Het zijn eigenlijk gewoon beesten. (kijk hoe een hond reageert en vergelijk het met de medewerkers van AMK)

  Was getekend,

  Gelukkig ben ik wijzer en zal me nimmer verlagen tot het beestachtige soort dat mensen bij leven heeft vermoord

 11. Jeugdzorg,

  Zorg staat voor Zorg, Jeugd voor Jeugd.

  Als jeugdzorg klakkeloos uitspreekt dat een mens niet deugt, het grootste bezit van een mens af kan nemen, zonder hoor en weder verhoor toe te passen

  Een mens kleineert en beschuldigen kan, zonder enige vorm van intelligentie toe te passen

  Wat voor zorg levert de zorg dan aan de jeugd..

  Moeten wij onze kinderen leren dat je met leugens andermans kinderen en bezittingen mag afnemen, om ze dan af en toe te laten zien aan de eigenaar…

  Een moeder is iemand die zorgt, al voor hun kindje geboren is, al tijdens de 9 maanden dat er volop leven is.. Al tijdens het horen van een kloppend hartje…..

  Dus wie is Jeugdzorg Eigenlijk?

  Om een moeder en kinderen te scheiden op de momenten dat zij elkaar het hardste nodig hebben.

  Wat stelt jeugdzorg in Nederland voor. Niet meer dan zwartmakerij en zaligheid voor zichzelf op financieel gebied.
  Een gebed dat ouders die in scheiding liggen, al jarenlang voeren met de misselijkmakenden van de maatschappij.

  Is een scheiding al niet erg genoeg? Ook voor ouders. Denkt Jeugdzorg dat mensen dat doen uit zaligheid, of hadden die ouders geen keus?

  En de kinderen nog minder.

  Wat heeft Jeugdzorg in de pocket, door ouders emotioneel te mishandelen met al hun gal en viezigheid? Wat bereikt jeugdzorg in Nederland…..

  Behalve de uitspraak: dat hun Zaakje Riekt……….

  Een stank die nooit meer zal optrekken. Gedane zaken nemen geen keer, aangerichte schade lossen zij nooit meer op.

  Hoe zullen ouders zich voelen als ze weggenomen worden van hun kinderen?

  Maar vooral… Hoe voelen kinderen zich, die zich nog niet kunnen uitspreken …

  Hoe mogen Ouders zich weren tegen het Zinloos Geweld dat de instanties toepassen op willekeurige slachtoffers van zwangerschapsdiscriminatie en pesterijen?

  Is het niet beter om de naam Jeugd Zorg te veranderen in Jeugd Razernij, Kommer en Kwel

  Weet je, Jeugdzorg, zit op hun gat, een groot zwart gat, voor vele, vele slachtoffers, met name alle Jeugd dat onterecht werd afgenomen met leugens en haat en razernij….

  Sommigen zullen hun plekje gevonden hebben buitenshuis, maar de grote fouten die men maakt, zal Jeugd Razernij, Kommer en Kwel nooit meer goedmaken….

  Wij hebben littekens van jullie ….. Wij zijn beschadigd door jullie. Wij huilen dankzij jullie, wij zijn verdrietig dankzij Jeugdzorg en alle anderen…..

  Denk daar maar eens bij na, voor jullie weer spugen op goede mensen met alle gevolgen van dien….. Kijk eerst eens naar jullie zelf…..

 12. de dames van Jeugdzorg zijn onvoorspelbaar, agressief, waarschijnlijk zijn ze zelf mishandeld vroeger, waardoor ze hun eigen kinderen hebben mishandeld en waardoor ze ouders die in scheiding liggen veroordelen op basis van leugens van anderen. De dames van jeugdzorg zijn slecht verzorgd, ze hebben relatieproblemen, ze zijn bevooroordeeld.

  De meeste dames van jeugdzorg zijn al zo verloren en verknipt in hun leven, dat ze menen een ander het recht op hun eigen kinderen te mogen ontnemen.

  de meesten zullen hun banen verliezen, zoals wij als goede mensen werden kapot gemaakt voor het leven

  de kinderrechters hebben enkel een oog voor de dames van jeugdzorg, zij het door geld dat hun bindend is, of de afspraakjes die zij hebben buiten de rechtbank.
  Want veel dames en heren van jeugdzorg doen zich te goed aan sexuele uitspattingen buiten hun taken om mensen en kinderen hun geluk te ontnemen, aldus de context en visie van een ervaringsdeskundige

  de dames van jeugdzorg zijn ook vaak zeer slecht opgeleid en door hun persoonlijke problematiek en opgelopen stoornissen, niet in staat om beide ouders te horen en te willen helpen, door hun eigen problemen

  de hulpverleners maken zich schuldig aan het zwaar traumatiseren van ouders en kinderen, dit doelbewust, want doordat zij niet voldoende kennis hebben van het aanrichten van schade aan mensen, gaan zij door tot velen aan hun eind komen. Is het niet door huiselijk geweld, dan wel door jeugdzorg. ……. want het kapot maken van mensen is hun taak voor het leven….

  In plaats van dat ze mensen eens zouden accepteren als volwaardig mens en hun eigen problematiek bij zich houden

  Mijn hulpverleenster was al aan een vijfde man bezig, na de scheiding van twintig jaar geleden…

  Tja, zegt wel veel toch 🙂

 13. AMK, Kinderberscherming en WMO hebben niets gedaan om onze zoon medische problemen te helpen. Intead, ze probeerden de medische specialisten tegen ons te beïnvloeden, zelfs buiten Nederland.
  Toen ik onze advocaat vroeg om een strafzaak tegen hen te openen, zei ze dat we (ouders) dit niet hoeven te doen, omdat ‘veel Nederlandse specialisten de gevangenis in gaan en ze het tegen ons kunnen afleggen’. Waarom? Wie heeft onze advocaat beïnvloed niet om mensen te straffen die de Nederlandse grondwet overtreden en die een medische hulp aan iedereen garandeert? Wie beschermt dit systeem?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button