KinderleedTips

Pedofielenclub voor 78 jaar achter de tralies

Pedofielenclub voor 78 jaar achter de tralies

tumblr_m8cxi4tBTq1qg39ewo1_500

11/09/15 – 17u20  Bron: Metro UK

De groep reed soms honderden kilometers om kinderen te verkrachten of te misbruiken. Soms verdoofden ze een jongen fotografeerden ze zichzelf in ziekelijke poses met hun slachtoffer. Telkens filmden ze hun daden en keken anderen toe via het internet.Robin Hollyson (31) uit het Engelse Bedfordshire werd gefilmd terwijl hij de baby misbruikte. Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 32 jaar, waarvan 24 jaar effectief.Christopher Knight (35) uit Manchester kreeg 24 jaar, waarvan 18 jaar effectief.

John Denham (50) uit Wiltshire werd veroordeeld tot 12 jaar, waarvan 8 jaar effectief.

David Harsley (51) uit East Yorkshire moet 2 jaar de cel in.

Matthew Lisk (32) uit East Sussex werd veroordeeld tot 7 jaar, waarvan 4 jaar effectief.

Adam Toms (33) uit Somerset kreeg 16 jaar, waarvan 12 jaar effectief.

Matthew Stansfield (35) runde een chatroom over kindermisbruik. Hij werd veroordeeld voor samenzwering tot het verkrachten van de jongen. En hoewel hij niet bij de verkrachting van de baby aanwezig was, omdat hij autopech had, oordeelde de rechter dat hij volledig toegewijd was aan de verkrachting. Stansfield werd veroordeeld tot 18 jaar, waarvan 14 jaar effectief.

Rechter Julian Lambert zei in het Bristol Crown Court dat de beelden op de computer van Stanfield de ergste waren die hij in heel zijn carrière had gezien. “In de ergste nachtmerrie, vanuit de diepste uithoeken van de geest, in het donkerste uur van de nacht, kunnen er maar weinigen zich iets voorstellen van jullie verschrikkelijke verdorvenheid”, aldus de rechter. “Jullie zijn schuldig aan het ergste misbruik van een baby en heel jonge kinderen”, besloot Lambert.

Een groep van zeven mannen is tot lange celstraffen veroordeeld voor de verkrachting van een baby en het misbruik van twee jongens. Hun vreselijke daden werden ook live gestreamd op het internet.


 

Een zeer schokkend bericht!
Ook hier zou de regering meer beveiliging richting kinderen op moeten zetten.-Vertrouw mensen die je niet kent, dan ook niet zomaar gegevens toe die belangrijk zijn.
Die men kan misbruiken, in wanhoop is het logisch dat mensen al snel alle hulp aannemen, ook van mensen via internet bv.
Maar in principe weet je nooit wie die hulp kan bieden, onderzoek dit alles eerst goed via internet.

Of vraag om belangrijke gegevens bij officiele  instanties hiervoor

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button