KinderleedNieuws over JGZ

JEUGDZORG VERDIEND GROF GELD MET KINDEREN ALS PRODUCT

JEUGDZORG VERDIEND GROF GELD MET KINDEREN ALS PRODUCT (INGEZONDEN)

 

Jeugdzorg verdient al jarenlang grof geld door zoveel mogelijk kinderen zolang mogelijk onder toezicht en uit huis te plaatsen, waarbij de kinderrechters de meningen van jeugdzorg klakkeloos volgen. Jeugdzorg is niet zozeer een overbodige, maar vooral een zeer schadelijke en helaas zeer machtige organisatie.

Uit het recente rapport van de kinderombudsman, “Is de zorg gegrond”, blijkt dat dossiers van jeugdzorgwerkers niet kloppen, vooral een negatiever beeld schetsen van ouders, dat positieve zaken eruit gehaald worden, fouten niet hersteld worden en dat op basis van deze slechte dossiers kinderen onterecht onder toezicht en uit huis gehaald worden. Voor jarenlang, want aan terugplaatsing wordt niet gewerkt. Dit levert Jeugdzorg Nederland veel geld op, maar beschadigt gezinnen levenslang. Die kosten worden niet op jeugdzorg verhaald. Jeugdzorg voelt zich nergens verantwoordelijk voor en legt dit soort rapporten naast zich neer. De kinderombudsman noemt geld terecht “een perverse prikkel”.

Arnold Heertje laakt de werkwijze van jeugdzorg, zeer terecht. Kinderen en ouders worden zeer inhumaan en respectloos behandeld. Omdat Jeugdzorg Nederland niet tegen kritiek kan, zoals iedere beunhaas, heeft Jeugdzorg Nederland Heertje voor de rechter gedaagd, wegens het publiceren van namen van jeugdzorgwerkers in zijn nieuwe boek. Want hoewel Jeugdzorg zelf het niet nauw neemt met de privacy en zelf namen publiceert, wil men niet dat een ander dat doet. Heertje wil dat diegenen, die meeste ingrijpende beslissing, die men binnen jeugdzorg klakkeloos neemt, namelijk diep ingrijpen in het gezin, daar persoonlijk verantwoordelijk voor gesteld worden. Terecht. Jeugdzorg wilde een gesloten zitting, zoals ook veel ouders krijgen, maar Heertje ging daar niet mee akkoord. Hoe meer publiciteit over hoe Jeugdzorg werkelijk is, hoe beter.

De publieke tribune zat dan ook vol en Heertje kreeg groot applaus. Dat zou niet gebeurd zijn als Jeugdzorg met respect met gezinnen omgaat.

M.J.

 

 

 

Link

 

Gerelateerde artikelen

13 Reacties

 1. Ik heb nog nooit zin slechte organisatie meegemaakt als jeugdzorg alles gaat over zoveel schijven dat de ene niet meer weet wat de ander gezegd of gedaan heeft gevolg!?!?! Slechte begeleiding niet wetend bij wie je terecht kan als je vragen heb je wordt van het kastje naar de muur gestuurd ten koste van de kinderen waar het om gaat

  1. Het is daar echt een puinhoop ze hebben een protocol voor jeugdzorg waar ze zich aan moeten houden. Maar niks hoor
   Gezinsvoogd gooit horen van telefoon er op beloofd beterschap maar gaat gewoon door. Het is een groot poppen kast daar.

 2. Deze website is er ter informatie.
  Mijn kinderen zijn de deur al uit en volwassen. Ik heb persoonlijk geen ervaring met jeugdzorg, wel met mensen en hun kinderen die hiermee te maken kregen.

 3. Al drie jaar voeren wij strijd met Jeugdzorg en wij zijn het slachtoffer. De vader wil het kind niet, de moeder WEL, maar vanaf het begin had de vader, familie,bij jeugdzorg werken, vrienden bij de politie en zodoende kan de moeder inpakken, alles deed hij uit wraak. Hij hoefde geen onderzoeken of testen, zelfs wat de rechter zei, werd naast zich neer gelegd door jeugdzorg. De moeder kreeg haar kind niet terug, ondanks dat de band tussen moeder en kind zeer stevig is. Kind wil bij de moeder zijn ze heeft alle testen en onderzoeken tot onvrede van jeugdzorg goed door lopen, niets op aan te merken. En toch.
  Bij wie kunnen wij nog terecht voor hulp in deze zaak. Het is ongelooflijk wat zich afspeelt en nu maakt iedereen zich druk over de vluchtelingen, maar hoe staat het met ons?????

  1. Vreselijke situatie voor u en uw kind!
   Misschien kunt u hier ook eens om advies vragen?

   https://www.jurofoon.nl/nieuws/6399-ouder-frustreert-band-kind-met-andere-ouder

   Ook in de reacties leest u misschien wel wat oplossingen.
   https://www.leugens.nl/2008/11/22/valse-beschuldigingen-door-exen/

   Een boek wat hier over gaat.
   https://www.watleesjij.nu/reactiesboek/1218592

   Reacties van mensen

   https://www.bloggen.be/soniake58/reageer.php?postID=731006

   Verder zou ik zeker de advocaat aan het werk zetten in deze zaak.
   Hopelijk heeft u een goede.
   Sterkte gewenst met deze strijd

 4. Zelfs als ze weten dat ze achteraf onterecht je kinderen hebben afgenomen na aanleiding van een inschattingsfout van de politie gaan ze nog steeds door met liegen valsheid in geschrifte bedreiging enz.enz. de mensen in de jeugdhulpverlening hebben geen enkele fatsoensnorm braakmiddelen zijn het

 5. Pleegouders zijn een speelbal, uitvoeders van hun rapporten! Hebben niks te vertellen.
  Zorgen 24/7 voor het kind en daar word misbruik van gemaakt voor de rapporten.
  Walgelijk omdat de meeste pleegouders geen geld hebben voor een advocaat omdat ze dit veelal uit liefde doen. Lees artikel foobie pleegouder worden lees eerst dit!
  Zo werkt ons systeem helaas. Vanuit de overheid in het belang van pleegkinderen zouden ze advocaten beschikbaar moeten stellen, zodat de pleegouders wel een kant op kunnen in het belang van het pleegkind!!!!

 6. Hoi
  Ik had een keer een opmerking gemaakt dat ze veel geld verdienen aan mijn kinderen
  Dat is dat ze ouders zwart maken klopt
  Ik was de eerste jaren depressief van
  Ze maken veel gezinnen kapot
  Veel leugens word verteld
  Ik heb het nog steeds moeilijk
  Hoe ze toen uit huis zijn gehaald schandalig

 7. Wij zijn een gezin met 2 kinderen en maken dit ook mee met de William schikker stichting, het zijn bloedzuigers, onze 2 dochtertjes een van 11 en een van 8 zijn ook uit huis geplaatst. Als ouder begin je niks!! Sta je machteloos toe te kijken, hoe ze je kind wegkapen, ik mag mijn kinderen af en toe zien onder begeleiding wat bloed irritant is, ik heb gesprekken opgenomen, waarop staat dat de kinderen geen begeleiding meer krijgen. De William Schikker stichting ontkent alles en zet ouders in het verkeerde daglicht, als ouder ga je kapot, maar daar hebben ze lak aan !! Ik waarschuw iedereen die dit leest PAS OP voor de William Schikker stichting en jeugdzorg ze maken je kapot !! Dit verhaal is op waarheid gebaseerd !!!

 8. jeugzorg heeft mijn kleinzoon van 14 jaar uit huis geplaatst naar Hoenderloo waar de kinderen door de begeleiders in elkaar worden geslagen en geschopt en verkracht. En als je bewijs hebt en een klacht indient mag ik hem niet meer opbellen of bezoeken al 3 mnd. dat is mij overkomen en de rechter weet het maar staat achter jeugdzorg.

 9. My friend Arman Guman is trapped in the hoender loo group 14 January 2020, youth protection rejected us at the hearing January 22, 2020 at the appeal XIX Entertainment tries everything they can to get Arman Guman out of the hoender loo group and the family too, but it seems a lost cause the judges work together with youth care. Arman Guman is not allowed to talk to his family father, mother and grandmother and himself not to his friends multiple times calls to hoenderloo are just ringed in my ear other friends also try to call but there is also called in their ear.
  I have not seen my friend Arman since October 1, 2019. The children’s judge decides outrageous January 14, 2020 because the parents have filed a complaint because he was beaten on hoender loo by the supervisor that Arman Guman is closed for 3 months.

  XIX Entertainment will take measures against youth care

 10. Dat klopt allemaal,ze zijn duivels,ze beschadigen de relatie met de kinderen volledig,ze zijn respectloos en waardeloos mensen,ik haat ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button