KinderleedVerhalen

Ik ben 14

tumblr_m518e2cetU1r4u9wdo1_500

Rick, 04-07-2013
Ik ben 14, volgende maand 15. Mijn moeder is door leugens van mijn vader onder toezicht gezet. Zelf ben ik mijn zussen en moeder door mijn vader mishandeld. Volgende maand is daar eindelijk een rechtszaak over. Ik heb hulp van een psychologe om het terreur van mijn vader te verwerken. Met mijn vader wil ik niets meer te maken hebben.

De rechter gelooft de raad van kinderbescherming, (die dus de leugens van mijn vader gelooft en niet mij en mijn zussen), en wil dat ik contact met mijn vader heb en er 2 dagen per maand heen ga. Mijn voogd zei eerst dat ik niet hoefde maar nu zegt hij dat hij moet luisteren naar de rechter. Ik weiger om te gaan, moet ik toch ga ik gewoon niet. Maar dan krijgt mijn moeder er last mee en dat wil ik niet. Nu had ik mijn voogd gevraagd de OTS op te heffen, dan kan ik niet verplicht worden, maar dat wil hij niet. Ik heb nog 2 weken om hoger in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak.

Maar mijn moeder kan dat niet betalen. Ik heb gelezen over een bijzonder curator maar waar vind ik die? Waarom wordt er niet naar mij geluisterd het gaat toch over mij, en om mij.

Waarom wil een rechter dat ik naar mijn vader ga terwijl die mij mijn hele leven al heeft mishandeld. Ik haat de kinderbescherming ze moeten kinderen beschermen, maar nee een kind heeft recht op omgang met beide ouders. Recht ja maar geen plicht.

Raakt mijn vader mij nog 1x aan steek ik hem neer dat beloof ik ze.

Ik laat me nooit meer door mijn vader mishandelen. Dit heb ik ook tegen de gezinshoofd gezegd, en dat als dat gebeurt het hun schuld is.

Ik wil gewoon met rust gelaten worden. Ik ben bijna 15 zit in de 3de havo het gaat eindelijk heel goed en nu moet Bureau jeugdzorg het allemaal verpesten. Kut instanties ze luisteren niet eens naar mij.

Intens triest dit.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace