HulpTips

Klacht indienen tegen jeugdzorg

Klachten over jeugdzorg:

https://www.klacht.nl/bureau-jeugdzorg/

tumblr_mcwrfoy8TR1rzv0zmo1_500

Enkele klachten:

Mijn Klacht:

Hallo ik heb niet maar 1klacht er is een vies spel gespeeld
ik heb v er een paar ik werdt van mijn kind veroofd hij werdt
mishandeld in het eerste pleeggezin pijn gedaan hij werdt gediscrimineerd door een pleegzorg begelijder ik heb het gezag van mijn kind
maar gvoogd bureau jeugdzorg maastricht wilt geen informatie over
mijn zoontje geven niks en stookt anderen op tegen mij laster eeroof
scantage afpersing en met leugens en list mijn kind het
recht op kontakt met zijn moeder of familie ontnemen
ook bezoek aan een huisarts werdt gewijgert en zonder aanlijding
vraag indiennen voor beëindigen van moeder uit het ouderlijke gezag. Tegenstrijdige berichten en verslagen en liegen tegen k.derrechters .

Gewenste Oplossing:

Als ik iets hoor weeten mag hoe het met mijn kind gaat als hij
contakt mag hebben met mij of andere famielleden van mijn keuze
als hij en ik gehoord worden en geholpen inplaats van gesloopt. En als hij
weer bij mij thuis in BE veilig thuis is komt .

(Aub als je iets schrijft, doe het zo foutloos mogelijk, anders zegt men weer: kijk die ouders kunnen niet eens goed schrijven!!!)

—–

Mijn Klacht:

Jeugdzorg zit al lange tijd in mijn gezin vanwege de beperkingen van de 2 jongens, ook al voor de echtscheiding.
Wij hebben een gezinsvoogd doordat de echtscheiding een vechtscheiding werd doordat mijn ex alles van mij wilde afpakken.
De eerste voogd slaagde niet in om de vechtscheiding te stoppen en trok mijn ex-man voor en liet 4 kinderen van toen 12/12/13/16 jarige pubers bij zijn vader verblijven in een studentenkamer met alle gevolgen van dien.
Deze voogd kreeg een andere functie en moest ons verlaten net op het moment dat hij mijn ex-man door had dat hij de boel manipuleerde.

Er kwam een tweede gezinsvoogd en hij negeerde de doosier van de vorige voogd en ging de ene fout na de andere fout maken en hij zette mijn ex-man tegen mij op door vertrouwelijke informatie naar mijn ex-man door te sturen en mij te verplichten met de gestoorde ex van mij aan tafel te gaan zitten. Ik vind dat hij de geheimhoudingsplicht hiermee heeft verbroken en dus strafbaar is en hij noemt dit zijn werkwijze.
Ik heb toen zijn leidinggevende ingeschakeld en een klacht tegen hem ingediend en sindsdien kijk ik de kat uit de boom. Zijn leidinggevende adviseerde mij stichting De noodkreet.
De voogd praat achter mijn rug met de kinderen en mijn ex-man en ondermijn mij mijn gezag.

Om de vechtscheiding te stoppen moesten de kinderen uit huis.
Mijn oudste zoon woonde bij mijn broertje, maar jeugdzorg zorgde voor geen enkel vergoeding en nu woont hij sinds een paar maanden op zichzelf.
Mijn oudste dochter werd in de meivakantie van 2013 niet meer teruggebracht door haar vader en de gezinsvoogd deed niks.Dit was net voor een rechtszaak en zij was door haar vader gehersenspoeld. In januari 2014 ging zij bij de moeder van haar vriendin wonen in de vorm van netwerkpleegzorg en daar woont zij nu nog. Ondertussen had mijn ex met de hulp van de nieuwe voogd mijn tweeling gescheiden door het jongetje in januari 2014 mee te nemen.
Ik had dus alleen zijn tweelingzusje van 14 bij mij. Maar omdat ik weigerde om mijn oude dossier van GGZ vrij te geven dreigde jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming om mijn dochter uit huis te plaatsen want zij had vals tegen mij getuigd dat ik stemmingswisselingen had op opdracht van haar vader omdat hij haar had beloofd dat zij een prinsessen leven bij hem zou krijgen want hij verdient genoeg en ik zit met zijn schulden.
Maar maart 2015 werd mijn dochtertje bij mij weggehaald door jeugdzorg en geplaatst voor 3 maanden observatie in een zorginstelling. Einde van de maand maart 2015 werd mijn zoontje bij mijn ex-man uit huis geplaatst omdat de school een zorgmelding had gedaan van zware verwaarlozing bij zijn vader en meerdere mensen hadden ook mijn zoon van 14 op straat zien zwerven.
Maar ondanks de verwaarlozing mag mijn zoon iedere weekend naar zijn vader zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven en de voogd heeft voornemens om mijn zoon binnen een maand weer bij zijn vader te laten wonen. Ik zie mijn zoon nooit, niet eens een keer in de maand, af en toe ga ik naar zijn school om hem een kusje te geven voordat hij door zijn busje wordt opgehaald. Het gaat om een jongen met pddnos en ADHD die makkelijk te manipuleren is.
Nu hoort ik dat de voogd met mijn dochter van 14 heeft gepraat dat zij ook bij haar vader gaat wonen. Dit klopt niet. Ik zie haar een keer in de maand een dag zonder overnachting en als ik hier niet mee akkoord ga, dan krijgt mijn dochter geen hulp van GGZ en voor mijn oudste dochter van 15 geldt dat ook. Mijn ex heeft voor trauma’s bij de kinderen gezorgde en in mijn ogen wordt hij beloond.
Mijn ex-man heeft geen huis en hij heeft behoorlijke schulden bij mij gelaten, hij fraudeert op alle mogelijke manier en hij is nooit gepakt en hij manipuleert de kinderen en gaat de kinderen omkopen om bij hem te gaan wonen terwijl dat hij nooit iets voor ze heeft gedaan behalve mishandelen. Hij is vanaf eind 2011 bezig om mijn huis te krijgen die ik zelf betaal en ik heb het vermoeden dat jeugdzorg hem wilt helpen om mijn huis te krijgen want ik word overal buiten gehouden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik een andere gezinsvoogd zou krijgen dat onpartijdig is en dat echt in het belang van de kinderen handelt.
Een voogd dat de vertrouwen niet beschaamd en mensen met respect behandeld en mensen in hun waarde laat.
Een voogd dat kan zien dat de kinderen bij mij horen omdat ik altijd goed voor ze heb gezorgd.Gerechtigheid.

—–

Mijn Klacht:

mijn dochter welke zeer getroumatiseerd is en welke onder toezicht staat van jeugdzorg amsterdam is afgelopen vrijdag nadat ik er als alleenstaande vader achter ben gekomen dat mijn dochter van 14 een relatie heeft met een als loverboy bekendstaande gozer van 23 in overleg met jeugdzorg in een crisis opvang geplaats omdat ze tegen mijn wil in toch naar die gozer wilde en ik het haar uiteraard verbood dit is zo uit de hand gelopen dat het op dat moment het beste leek om haar veiliheid te garanderen
mijn verbasing was ook enorm toen ik leerde dat de opvang in amsterdam west mijn dochter contact liet hebben wat uitdrukkelijk besproken was en haar zelfs door die gozer op heeft laten halen ze is dus de hele dag verdwenen geweest en ze hadden geen idee waar ze uithing met die gozer
ik heb de hele dag contact gehad met jeugdzorg en het is nu 22.15 en het schijnt dat ze onderweg is naar de opvang maar ik weet het niet eens zeker
ik ben verbolgen over deze manier van jeugdzorg terwijl er toch echt een dossier ligt waarin de loverboy problemen en gevaren in staan
de gezinsvoogd is het weekeind niet bereikbaar geweest en het wordt afgeschoven als een foutje
met vriendelijke groet h.kuiken

Gewenste Oplossing:

als degene die deze enorme fout gemaakt heeft ontslagen word

 

(Idem ook hier weer let op je taalfouten! AUB Zeer belangrijk!!!!! Het gaat wel om je kinderen NB!)

——

Mijn Klacht:

wij kregen een gezints voogd in eind 2010 voogd 1: maakte de situatie erger dan dat het is. zoow dat ze voor uit gang konden zien voogd 2:begin2011 vont het alemaal wel best en nam een stagere meei wat een schoon zus was en oplijding deet in de zorg voogd 3 :2012 heeft ons huis op spel gezet kwijt teraken niet gelukt voogd 4: deet nix en vont het alemaal best want hij had toch een nieuwe baan en maakt bet erger op papiervoogd 5 : heeft er voor gezorgt dat we het huis kwijt raken van de woning bouw voogd 6 drijgt met kinderen uit huis te plaatsen maaf dat niet kon om dat we een nieuw huisje hadden en de kinderen onderdak hadden voogd 7 2keer gezien en naakt het weer erger dan dat het is en voogd 8 maakt raport op waar echt waar nergens op slaat en moeten wij horen van de leeraar van een van ons kind dat zij in juni weer weg gaat en zo in 4 jaar tijd aan de negende voogd zitten en wat heeft die weer

Gewenste Oplossing:

nergens meei ze liegen en bedriegen als

…………..

—–

Mijn Klacht:

Bureau Jeugdzorg heeft na 3 dagen vanaf de geboorte van mijn dochter Olivia haar uit huis geplaatst. Toen verbleef ik op een psychiatrische afdeling in het ziekenhuis in verband met een zwangerschapspsychose. Nu ben ik al een aantal maanden thuis en maken ze ervan dat het om mijn anti kraak woning gaat waar ik van de huisbaas wel met mijn kind mag wonen. Erna zijn ze gaan zoeken naar mijn verleden waaronder een opname van een.dag in.het mentrum om als reden aan.te voeren.dat ik niet voor mijn dochter zou kunnen zorgen. Ook hebben.ze de psychiatrische toestand van mijn schoonmoeder gebruikt om aan te tonen dat mijn partner het ook niet kan, hoe wel wij al bijna 5 jaar samenwonen en.een relatie hebben.

Ik behoef geen psychiatrische behandeling meer en ben stabiel verklverklaard door de GGZ. Ook krijg ik urgentie voor een.andere.woonruimte.

Mijn excuses voor alle puntjes ik typ vanaf mijn telefoon en die heeft een.beetje kuren.

Mijn klacht is dat ze niet eens mee willen werken aan.het vaker zien van mijn dochter en of thuisplaatsing willen bekijken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gezien wordt als een HBO er met genoeg verstand om voor een.kind te zorgen en mijn partner gezien wordt als een MBO er met ook voldoende verstand om voor haar te zorgen.

Verder is mijn dochter erg gefrustreerd op zo’n jonge leeftijd omdat ze niet begrijpt dat we steeds weg gaan. Ik ben tevreden als de uhp wordt afgelast en zij terug is bij haar ouders.

——

Mijn Klacht:

Ik ben bij BJZ terecht gekomen doordat ik zwaar mishandelt ben door mijn ex partner toen ik bij hem vertrok.In het politie rapport staat Huislijk geweld, zware mishandeling en poging tot doodslag.
In het politie rapport staat ook letterlijk wat hij tijdens zijn dreigementen na de mishandeling heeft gezegd.
Er staat: “dat wat jou is overkomen zou zo maar eens je dochter kunnen gebeuren”.
Vier weken na de mishandeling moest mijn dochter van toen 9 jaar een heel weekend naar hem toe.
Ik heb 18 jaar met hem samen gewoond en ik kwam op het laatst er achter dat ik te maken had met een Narcist.
Elke gezonde ouder zou zijn kind uit deze situatie willen halen en dat heb ik ook gedaan met alle gevolgen van dien want ik wist wat er ging gebeuren als ik weg zou gaan.
Ik zeg al vanaf dag 1 dat hij een Narcist is en dat hem het kind nooit heeft geïnteresseerd. Nu interesseert het hem wel want hij weet dat zij mijn zwakke plek is. Hij zal er alles aan doen om haar bij mij weg te halen om mij kapot te krijgen. Ondanks dat ik meerdere malen mijn verhaal probeerde uit te leggen waarom ik weet dat hij een narcist is werd mij telkens de mond gesnoerd met de uitspraak je mag geen ouwe koeien uit de sloot halen. Waarop ik antwoordde ik haal geen ouwe koeien uit de sloot want de geschiedenis herhaalt zich voor mijn ogen bij mijn dochter en jullie werken er aan mee.
Toen ik bij hem weg ging kreeg ik een burnout en een depressie door alles wat ik had mee gemaakt. In de maanden daarna kwam alles boven water. Hij had me gemanipuleerd, geïndoctrineerd en compleet gebrainwasht. De normaalste dingen kon ik gewoon weg niet. Zoals koffie gaan drinken bij mijn zus. Een baby op de arm nemen. enz. Puur omdat hij mij psychisch helemaal kapot had gemaakt. Ik kon geen emotie en gevoelens tonen. Nou ander half jaar verder. horen ze mij nog steeds niet aan en krijgt mijn dochter niet de hulp die ze nodig heeft. Ik heb OTS aangevraagd en kreeg een gezinsvoogd maar deze vond het zo ingewikkeld dat ze er een collega bij geroepen heeft. Ik zie dat mijn dochter het zelfde overkomt maar ik mag niks doen om haar te helpen. Ik ben weg gegaan om mijn dochter uit deze situatie te redden en zij duwen haar terug naar een Narcist. Hij wikkelt hun om de vinger en ik wordt scheef aangekeken als ik er wat van zeg. Ik zie mijn dochter stukje bij beetje gesloopt worden door hem maar ik mag van BJZ mijn dochter niet helpen.
Zij zijn blind en doof.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik serieus wordt genomen. Want tot nog toe verklaren ze mij alleen maar voor gek en willen ze dat ik psychische hulp aan neem van hun en zij willen bepalen welke hulp.
Ik heb inderdaad psychische hulp nodig want ik ga hier aan kapot.
Maar ik zie geen toegevoegde waarde aan hun bemoeienis.
Dat ze maar eens zich verdiepen in het gene wat ik hun gezegd heb.
Een kind hoort nooit en te nimmer bij een narcist geplaatst te worden.
Jullie zorgen dat mijn kind psychisch kapot gemaakt wordt en ik wil dat het ophoud. Ik handel in het belang van mijn kind. En jullie blijkbaar niet want jullie nemen mijn noodkreet niet serieus. Jullie zijn aansprakelijk voor de problemen wat mijn dochter nu heeft. Jullie zijn de gene die het probleem in stand houden.

———-

Mijn Klacht:

In 2013 had ik een gezingsvoorgd voor me te helpen kinderen optevoeden. Daarna in 2014 was me kind boos en had me buurvrouw de politie gebeld. En toen had de politie me kind meegenomen. En toen moest ik naar de rechtbank.en rechtbank zei dat jeugdzorg me kind moet terug geven. wilt jeugdzorg nog steeds niet me kind terug geven.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn kind terug krijg en zij mij met rust laten.

——–

Mijn Klacht:

na jarenlang te hebben gevochten voor het welzijn van mijn kinderen bij mijn ex thuis (waar ze 3 dagen in de week verblijven) wordt ik nungechanteerd door bureau jeugdzorg dat als ik niet met mijn ex om tafel ga zitten, zij mijn dochter niet gaan helpen met professionele hulpverlening en tevens een gezinsvoogd inschakelen die alle verdere beslissingen omtrent mijn dochter gaan nemen.

Gewenste Oplossing:

als bureau jeugdzorg mijn dochter helpt zonder chantage naar mij toe.

—–

Mijn Klacht:

mijn dochter zit ontregte in een tehuisen waar niet hoor door die jeugdzorg en gezinvoogdij die wel alleen haar geld en zijn heel raar mensen die daar werk

Gewenste Oplossing:

alles mijn dochter weer thuis komt te woond en dat jeugdzorg aan worden gepaakt met hun leugen alleen bij rechtbank lig en met leugen kunnen maken

—–

Mijn Klacht:

Mijn ene zoon is gesloten geplaatst zonder de gemeente hierover te informeren. Zit zonder hulp en perspectief een straf uit en ook geen school. De ander willen ze op leugens ook weer uithuis plaatsen ze dreigen.steeds. mijn hele gezin is stuk gemaakt door ze en de teamleider neemt niets serieus. Er moet een samenwerking komen van de rechter maar ze stagneren alles bewust. Klachtencommissie voor gesprekken kan niets en de gemeente kijkt de andere kant op. Wie kan dit laten.stoppen

Gewenste Oplossing:

Als de uhp ots en er eindelijk voor mn oudste echte hulp komt waar ik alles voor heb aangevraagd

 

 

 

Gerelateerde artikelen

12 Reacties

 1. Goedendag

  Ik ben een vader van een dochter van 5 en 13 jaar.
  mijn vrouw mishandelde de kinderen continue geestelijk en na de geboorte van ons 2e kind werd het lichamelijke mishandeling.
  Ik ben al vanaf 2012, tot nu, heden, bezig om hulp te krijgen.
  Ook al doe je aangifte, wordt je niet gelooft, omdat mijn vrouw goed kan manipuleren.
  Op 9 maart is de relatie verbroken en ik heb Driestroom en jeugdzorg opnieuw ingeschakeld.
  Mijn dochter hield een dagboek bij, waarin alle mishandelingen beschreven staan.
  Toch bij eerste gesprek zat mijn ex er zo zielig bij, als een jonge onschuldige puppy.
  Toen deed ik mijn verhaal .
  Het eerst wat die vrouw van jeugdzorg zei ,je blaast het wel heel erg op en geloofde het niet.
  Tot op heden wil ze het dagboek niet lezen en praten met mijn dochters.

  Ze had haar oordeel al klaar, zonder de slachtoffers te spreken.
  dus moeders worden beschermd.

  Als een vader dat had gedaan was hij gelijk uit de ouderlijke macht gezet.
  Dus in dit land worden daders beschermd en slachtoffers aan het lot overgelaten.

  Ik heb veel slechte dingen over jeugdzorg gehoord.
  Na het eerste gesprek kan ik al bevestigen dat, dat klopt.

  Wie kan mij helpen

  1. Goedenavond Vader van twee dochters.

   Uw verhaal is idem heftig. Zeker omdat er kinderen mishandeld worden en niemand er iets tegen doet omdat ze u niet geloven.
   Vermoedelijk is uw ex, een narcistisch persoon.
   Zij kunnen zeer charmant overkomen en mensen geloven hen nogal snel.
   Ze kunnen ook erg zielig lijken en krijgen dan ook van alles voor elkaar. Voor een buitenstaander is dit moeilijk te begrijpen.
   Als je het niet zelf meegemaakt hebt, doorzie je zo iemand niet zo snel.
   Leest u onderstaande link maar eens door.

   https://www.exitnarcist.nl/urgent/

   Helaas heeft u dus alles tegen. En ik denk niet dat dit zozeer te maken heeft met dat vrouwen beschermd worden als moeder zijnde.
   Wel met het gedrag van uw partner.
   Misschien heeft u een advocaat in de arm genomen en kunt u via uw advocaat bewijzen inleveren en een zaak beginnen.
   Ik wens u veel sterkte toe en als er reacties zijn van anderen dan zal u deze tzt kunnen lezen onder uw bericht..

  1. hoi, je mag naar mij mailen als het van de redactie mag. Zij mogen mijn mailadres naar jou toesturen. Wanhoop niet….al snap ik het helemaal…doe ik regelmatig ook…maar dat lost niets op…Maak je sterk…De binding die jij hebt gehad met de kids vergeten ze niet…Kan jaren duren, maar eens komt het omhoog. Sterkte. marit.

 2. Hoi,
  Ik ben moeder van 2 kinderen mijn partner heeft mij 12 jaar lang mishandeld soms ook voor de kinderen op 6 september heb ik aangifte gedaan en hij zit sindsdien vast. Jeugzorg is bij betrokken en raad van kinder bescherming heeft onderzoek gedaan uit onderzoek is uitgekomen dat ze mijn kinder voor vier maanden uit huis willen plaatsen omdat mijn ex op 22 dec een zitting heeft en mogelijk vrij komt. Als hij vrij is dan zijn de kinderen in gevaar omdat ik volgens hun hem weer in huis neem. Ze gaan de kinderrechter verzoeken om zo snel mogelijk met een zitting te komen. Ik ben hier absoluut niet mee eens. Wat moet ik doen om dit tegen te houden

 3. laat jeugdzorg van jou kinderen afblijven.Zij hebben de plicht bescherming te bieden in een vertrouwde omgeving van het kind dat is bij de moeder thuis.
  Je kunt via de rechter een straat en omgangsverbod aanvragen voor de vader voor jou en jouw kinderen.Ook kun je de politie op de hoogte stellen en vragen voor extra toezicht bij jou in de straat als je man vrij komt.Ik heb dat ook gekregen van de rechter voor mijn ex vrouw die bij mij mijn ramen kwam vernielen en mijn huis aan het leegroven was wanneer ik aan het werk was.Veel succes.MAAR LAAT PLEEGZORG VAN JOUW KINDEREN AFBLIJVEN DAAR KOMT EEN HOOP ELLENDE VAN

 4. mijn zoon is huit geplaats voor vijf maanden zonder dat er een onder zoek geweest is naar de thuis zituwatie en de voogt ontneemt ook zijn sport dus moet hij nog zwaarder op zijn leeftijd

 5. Hoi allemaal. Ook ik zit in dezelfde narigheid. Al ben ik een vrouw en mijn ex een narcistische man, ook mij geloven ze niet…Al moest ik onder politiebegeleiding het huis uit, nu 7 jaar later gaan sommige kids onder toezicht omdat ik…moet samenwerken en overleggen met de narcist, die ons mishandelde op psychisch en lichamelijk vlak.Ook de kids..En het psychische doet hij nog steeds naar 2 kids diie bij hem komen.
  Probeer zo veel mogelijk zonder die “hulpverleners “te doen. Want zij maken meer kapot dan dat ze hulp kunnen bieden. De meesten weten totaal niet wat narcisme in de praktijk inhoud. En ze hebben oogkleppen op, hebben een tunnelvisie…Als je voor je kids opkomt ben jij de vechter en dus fout. Houd je je mond , kom je niet voor de kids op…ben jij fout…vertel jij het verhaal van de mishandeling…ga jij in de strijd ben jijj fout…

  Eigenlijk moeten we op een of andere manier gaan samenwerken om bij bv radar..of ander spreek programma al onze verhalen te vertellen opdat ze de vele lijnen zullen zien en het misschien dan gaan erkennen en echt hulpverlener gaan worden.
  Want let op alle verhalen zijn in grote lijnen hetzelfde…en helaas ook bijna alle hulpverleningsverhalen zijn hetzelfde….verdere mishandelingen door hulpverleners die het verlengstuk worden van de narcist.
  Maar geef niet op…Jou band met de kids is echt…zelfs al zijn er die de gezonde ouder de rug toekeren, jij kan bij jezelf blijven…ik heb alles gedaan wat ik doen kon…en dat is goed…dat ging uit liefde.
  Blijf bij jezelf…
  Probeer weerbaarheidstrainingen te volgen zodat je sterker wordt.

 6. Ervaring met jeugdzorg instanties.
  Vechtscheiding. Ex verbrak het contact tussen ons kind en mij. Aangifte pogen te doen bij de politie wegens schending van art 279WSr., men weigerde het op te nemen ondanks dat ik verwees naar betreffende jurisprudentie. Klacht wegens kindermishandeling pogen te doen bij het AMK nu Veilig Thuis. Die gaven aan niets voor vaders te kunnen betekenen. Vervolgens via de politie en het toen nog bestaande Jeugdzorg naar Jeugdformaat voor de cursus ouderschap blijft. Ex erkent dat zij het contact tussen ons kind en mij wenst te verbreken, alleen wenst te bepalen hoe het contact verloopt en dat zij de angel in het contact is. In de rapportage wordt e.e.a. niet opgenomen. Wel een melding bij Veilig Thuis. Daar één gesprek, weer rapportage waarin voorbij wordt gegaan aan mijn meldingen, zeer agressieve houding, geen objectief onderzoek. VT doet melding bij de Jeugdbeschermingstafel terwijl het concept rapport eerst aan beide ouders had moeten worden voorgelegd voor commentaar. Is niet gebeurd. De JBT neemt besluit weliswaar zeggende het rapport van VT buiten beschouwing te laten, maar feitelijk niet. JBT Heeft geen klachten procedure noch beroepsprocedure. Door verwijzing naar Jeugdbescherming West, weer wordt op verzoek van de moeder een concept rapport uitgebracht in strijd met protocol, wordt ingetrokken. Klachtcommissies van betrokken instanties nemen klacht in behandeling. Die mbt JF corrigeert de in het concept rappoort gemaakte fouten in familie namen niet noch neemt ander aanvullingen over. Klachtcommissie VT neemt geen besluit poogt alleen verbeterpunten voor VT aan te geven. Aangifte bij Politie wordt geseponeerd omdat het contact hersteld zou zijn in initiatief van het kind, quod non. Sepot kan alleen op die basis als de dader zijn voornemen tot het plegen van de daad uit eigen beweging niet tot uitvoering brengt. Vragen aan de politie waarom sepot terwijl de motivatie wordt tegen gesproken door hun eigen acties. Geen antwoord. Klacht bij de kinderombudsman, die wil het niet behandelen, klacht bij de Nationale ombudsman wordt ook niet behandeld, geen motivatie. Klacht op basis van art 12 WSv wordt door het OM getraineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button