HulpKinderleedTips

Advocaat helpt: 400 opvallende uithuisplaatsingen!

 uithuispl

De meest opvallende zaken van het afgelopen jaar waren:

 • BJZ was van mening dat de te vroeg geboren baby niet door moeder kon worden opgevoed. Dat moeder al een 5jarige dochter had die heel goed opgroeide, dat leek BJZ niet mee te wegen.
  Moeder werd geweigerd  sonde voeding te (leren) geven, moeder mocht van pleegmoeder haar baby niet vasthouden…..of te wel: moeder werd weggehouden.
  Na een grote juridische strijd van vier procedures in 1,5 jaar tijd heeft moeder haar baby nu thuis en gaat het heel goed.
 • De Stichting Gereformeerde Jeugdzorg (SGJ) had een jongen met een licht autistische stoornis uit huis gehaald zonder enige reden. Met vier procedures in een jaar, kreeg ik dit leuke kind weer naar huis.Een moeder bemerkte dat haar dochtertje werd misbruikt tijdens de omgang bij vader. Zij schakelde de hulp in van Jeugdzorg. Helaas belandde moeder in de hel op aarde en verloor zij haar kind en kreeg de vader (!!) als enige omgang (deze zaak heeft de krant en SBS6 gehaald) Na drie procedures loopt deze zaak nog altijd helaas.
 • Moeder roept al jaren dat haar (ten onrechte uithuis geplaatste) dochtertje wordt mishandeld door het pleeggezin. Niemand wilde luisteren en omdat moeder maar als lastig werd beschouwd is ze ook nog uit het gezag ontheven. Er zijn 18 procedures gevoerd.
 • Nu naar drie jaar is de beerput per ongeluk open gegaan en blijkt dat het dochtertje inderdaad ernstig lijkt te zijn verwaarloosd en mishandeld door pleegouders. Er is begin 2014 nu een zeer grote procedure gestart waarbij ons kantoor diverse verzoeken heeft ingediend. Wij hopen dat moeder en dochter snel herenigd kunnen worden…
 • https://www.uithuisplaatsingkind.nl/opvallende-uithuisplaatsing-jeugdzorg-zaken/

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

 1. ik vraag me af of mijn zaak ook speciaal is…mijn ex wilde scheude..ik gelijk hulp gaan vragen omdat ik toen een meid van 9 en een jongen van 16 had..die ik niet bij mijn ex wilde hebben omdat hij veel bier drinkt..al vanaf jongs af aan..maar ik word aan alle kanten niet gelooft..vader zegt dat hij af en toe een biertje drinkt..wij weten beten..maar zoon henlpt vader en dochter te jong om te geloven..
  we moesten ook nog een jaar samen wonen terwijl vader wilde scheiden…dat is geen fijn jaar geweest..vader mij veel gepest en lopen sarren…maar alleen waar jonge dochtje bij was..die ze niet geloven…
  we (dochter nu 11 en moeder) wonen nu ruim anderhalfjaar in ons eigen huisje. door gekloot van vader en het niet geloven van moeder nu ook OTS en een voor ons niet eerlijke jeugdmedewerker..
  hebben we verveleden tijden..als vader weer dwingt om omgang met zijn dochter wil..onze dochter zegt al 2 jaar niet naar haar vader te willen of om wil gaan..Dit door vele bier gebruik en zijn dominante gedrag..maar de jeugdzorg zegt nu al een tijdje dat ik mijn dochter vergiftig en worden in haar mond/hoofd duw..terwijl ik elke keer vraag of ze echt niet naar haar vader wil….ze houd het al 2 jaar vol…advies jeugdzorg: dochter bij moeder weg en naar vader, omdat volgens hun onze dochter bespeel…
  maar een meisje in een mannenhuis, waar wiet gerookt word, gedronken, en jeugd zomaar blijft slapen is goed voor een kind die niet naar vader wil..niet in het huis wil waar vader moeder meerdere keren heeft beschreeuwd, geduwd en uitgescholden.
  is wel allemaal goed en veilig voor die meid..
  Ook nu de raad van kinderbescherming van de week. Als ik nu mijn kind niet dwing naar hasr vader te gaan, gaan ze dochter weghalen bij mij en dan eerst op neutraal gebied en dan vader…
  Echt ik begrijp dit niet…ik lieg en bedrieg niet en ik heb nooit onze kinderen gedwongen..en nu moet ik het meisje dwingen….
  wat is dit een rare bescherming van jeugdzorg en kinderbescherming…

  ik heb een advocaat..zoek overal advies en hulp…maar het lijkt wel dat ik juist moet bedriegen en liegen om dochter te kunnen helpen.

  Ik vind dit zo erg…door de keuze van vader om te willen scheiden..omdat hij niet meer kan leven met mijn handicap..zijn de kinderen de lul…
  ik zie dat, maar …….jeugdzorg..kinderbescherming niet…

  adnil..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace